Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PANSION ROSE, Mostar, Bosna in Hercegovina - 40 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

PANSION ROSE, Mostar, Bosna in Hercegovina - 40 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Penzion »Rose« se nahaja le nekaj minut stran od starega mestnega jedra in slavnega mostu. Po napornih ogledih in raziskovanju pa se lahko za sprostitev in počitek prepustite aromatični okolici cvetnega vrta.

Penzion je bil skozi 30 letno turistično tradicijo venomer v krogu družine, kar se kaže tudi v srčni predanosti do vsakega gosta. Želijo si, da se pri njih počutite kot doma, in da s seboj odnesete ljubeč spomin. Ko enkrat začutite domače vzdušje penziona »Rose«, se boste vrnili vsakič, ko se znajdete v bližini magičnega Mostarja. Sobe so lepo urejene, opremljene pa so v skladu z najvišjimi evropskim standardi: kopalnice s tuš kabino in sušilcem za lase, klima (A/C), TV z lokalnimi in SAT kanali, WIFI v vsaki sobi. 

Mostar je dobil ime po čuvajih mostov, na obalah reke Neretve. Njegova največja znamenitost je Stari Most, zgrajen v 16. stoletju, in je pod zaščito UNESCO-a. V Mostarju vam ne bo nikoli dolgčas, saj ponuja številne zanimivosti. Če se odločite za obisk Mostarja, imate tudi možnost izletov do mest kot so Međugorje, Kanjon Neretve, Počitelj in drugi. 

Vsekakor toplo priporočamo ogled starega mestnega centra z znamenitim starim kamnitim mostom in čaršijo, kjer lahko najdete mnoge spominke znamenitega Orienta, najdejo pa se tudi takšni iz časa zadnje vojne. Ne zamudite tudi skokov mladih junakov s starega mostu v mrzlo Neretvo, ki si na ta način služijo dodaten kruh. Mlade skakalce boste lahko srečali že od meseca maja naprej, pa vse do poznega poletja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.