Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

POPOLN ODDIH IN SPROSTITEV V HOTELU PHOENIX, Zagreb, Hrvaška - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni DeLuxe sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk ''Art of breakfast'' za 2 osebi

POPOLN ODDIH IN SPROSTITEV V HOTELU PHOENIX, Zagreb, Hrvaška - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni DeLuxe sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk ''Art of breakfast'' za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite dva dneva v posebej urejenih sobah daleč od mestnega hrupa, vendar v neposredni bližini mesta. Uživajte v prečudovitem kosilu ali večerji v restavraciji Maestro. Na koncu dneva preživite strastne trenutke v intimni atmosferi luksuznega Wellness&Spa centra, zjutraj pa uživajte v bogatem zajtrku in se sprostite ob jutranji kavi in s svežimi sadnimi sokovi v romantični atmosferi hotelske terase!


Spoznajte hotel - dobitnika prestižne nagrade: najbolj romantičen hotel na Hrvaškem! 


Gre za prvi romantični hotel s 4 zvezdicami v Zagrebu, ki je prejel prestižno nagrado svetovnega turističnega časopisa Luxury Travel Guide za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem. Hotel Phoenix ponuja popolnoma nov koncept hotela, ki je namenjen romantičnim parom, poslovnim gostom, ki poleg nastanitve iščejo tudi uživanje in sprostitev od stresa. 


Ob prihodu v hotel boste občutili intimno in toplo vzdušje ter posebno skrb za detajle. V sklopu hotela je fine dining restavracija Maestro, wellness & SPA center z Indoor  Golf & Fitness centrom, veličastna dvorana Magic hall (do 400 oseb) ter 55 modernih Classic, Elegance in Deluxe sob, od tega posebno urejenih 7 Deluxe sob kategorije Romantic. Poleg sodobne opremljenosti, dizajn sob vsebuje dekoracijo v barvi sivke, ki je obenem zaščitni znak hotela. V hotelu lahko pričakujete romantično večerjo ob svečah, romantične organizirane zaroke in razna slavja, degustacijo vin v vinoteki, posebno pripravo sobe, presonalizirana sporočila, aromatic kozmetiko in še in še. 


Romantično doživetje v wellnessu vključuje sproščanje v hidro masažnem bazenu (35°C) ter whirpooluu (28°C), vodno in zračno masažo, prostor za sproščanje, finsko savno, tretmaje z aroma soljo, prijetno glasbo in pitje zeliščnih čajev.    

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.