Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TEČAJ PARTNERSKE MASAŽE za DVE OSEBI s priznanimi in izkušenimi maserji-učitelji v Masažnem salonu Chipy na Viču (27.5. ali 17.6.2017 od 16h do 20h)

TEČAJ PARTNERSKE MASAŽE za DVE OSEBI s priznanimi in izkušenimi maserji-učitelji v Masažnem salonu Chipy na Viču (27.5. ali 17.6.2017 od 16h do 20h)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Podarite svoji boljši polovici ljubeč in spoštljiv dotik s svojimi rokami kot darilni bon za tečaj partnerske masaže!
Učenje partnerske masaže je poslanstvo v Salonu Chipy, zato vas vabijo na tečaj partnerske masaže v soboto, 27.5.2017, od 16h do 20h.
Na masažo v glavnem prihajajo ženske, ki imajo doma partnerja. Njemu se po navadi po napornem delu v službi ne ljubi masirati svoje drage partnerke, ali pa se izgovarja, da “ne zna”. Kako butast in nepošten izgovor! Tudi samskih je veliko na obisku, ki čakajo “princa na belem konju” in se, kot pravi Taja Albolena v Razcvetu ženske, ne zavedajo, da če hočejo dobiti “Kralja”, da morajo najprej same postati “Kraljice”. “Kraljice” tudi v tem smislu, da znajo vsaj osnove dobre masaže! Namreč, ko bo “Kralj” dobesedno na dosegu roke, ga lahko premami in zasvoji ravno njihov ženstveno negujoč dotik in masaža! Seveda enako velja za moške. Zato vabim posameznike in pare na Tečaj intuitivne masaže za dušo in telo, ki je namenjen tako posameznikom kot seveda tudi parom! Učenje v skupini ima čar izmenjave izkušenj in lahko, po želji tudi izmenjavo partnerjev/partnerk. To zelo priporočam, saj več glav več ve, več izkušenj različnih vrst dotika, pa nam izostri občutek kaj je zelo prijetno in kaj manj.
Kdor ima raje učenje samo v dvoje, lahko pride na privatni tečaj partnerske masaže s partnerjem ali pa s prijateljem/prijateljico. V salonu so odprti za vse variante po načelu “Ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj”.
Vse preveč je hitenja, nervoze in hlastanja za dobrinami, namesto da bi se umirili, pogledali vase in si priznali, da nam manjka pozornosti, spoštovanja, sprejemanja raznolikosti in zaupanja ter, da nas nihče ne želi raniti, ampak samo opozoriti na rane v sebi. Na žalost nas vsa naša storitveno naravnana vzgoja, starši, šola in okolica ni naučila niti osnov psihologije odnosov in prepoznavanja vseh možnih manipulacij, ki jih lahko začnejo izvajati čustveno nezreli ali zasvojeni partnerji /  partnerke. Te manipulacije postanejo opazne predvsem potem, ko postanejo intimni in čutijo, da so  se partnerji / partnerke na njih že navezali in jih imajo “v šahu”. Seveda, izkoriščajo lastnost hormona oksitocina, ki je hormon ljubezni, zaupanja in predaje. Ženski hormon estrogen njegovo delovanje podaljša, moški hormon testosteron pa skrajša. Zato lahko čutijo ženske “posledice” orgazma še cel teden, moški pa komaj nekaj ur. Tako pač deluje hormonski koktajl. Poučni sta knjigi Moški možgani in Ženski možgani!
"Senzualna masaža predstavlja vznemirljiv način bogatenja intimne zveze in ponuja nežno, a kljub temu živahno sporazumevanje z najbližnjim. Medtem, ko je cilj navadne masaže v sprostitvi mišic in pomirjanju napetega ter utrujenega živčnega sistema, sega senzualna masaža daleč preko tega – lahko je ključ do središča spolnosti in čutnosti vašega partnerja." (Seksologinja Vesna Jarc o Dobrinovi Partnerski masaži)
Naročite BON za partnersko masažo in se oprostite z bolj vrednim dejanjem – da se “lastnoročno” naučite, kako se najlepše medsebojno povežete, sprostite in pocrkljate – z masažo!>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.