Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KAMP PORAT, Povljana, otok Pag, Hrvaška - 79 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta), Brezplačno parkirišče

KAMP PORAT, Povljana, otok Pag, Hrvaška - 79 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta), Brezplačno parkirišče

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camp Porat senahaja v središču mesta Povljana na jugu otoka Pag. Prekrit je z borovim gozdomin pogledom na kristalno morje. Nahaja se na atraktivni lokaciji, saj jepriljubljen za nastanitev. Kamp je od morja oddaljen le 50 metrov, najbližjaplaža pa je oddaljena le 200 metrov. V sklopu kampa se nahaja tudi otroškoigrišče ter mesto za žar.


Najbližja trgovina se nahaja 200 metrov od kampa, zraven nje jetudi bankomat. Najbližja restavracija z domačo hrano in morskimi specialitetamipa se nahaja le 100 metrov stran, medtem ko se ostale restavracije in pizzerijenahajajo v mestu.


V kampu je zelo veliko kolesarskih stez. Zgodovinsko mesto Zadarje oddaljeno 42 kilometrov, letališče Zadar pa se nahaja 50 kilometrov stran. Vbližini kampa se nahajajo Nacionalni parki: NP Paklenica, NP Krka, NP Plitvička jezera in NP Kornati.



Vsaka mobilnahišica vsebuje 2 spalnici, kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico, kopalnico, ločenWC, teraso z vrtno garnituro in klimo. V namestitev je vključena posteljnina inbrisače. V celotnem kampu je dostopen brezžični Wi-Fi. Eno parkirišče obmobilni hišici je zagotovljeno, za drugo pa je potrebno plačilo glede na cenikkampa.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.