Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

4-dnevni termalni oddih v TERMAH DOBRNA v hotelu VITA**** za dve osebi! 3x NOČITEV s POLPENZIONOM v dvoposteljni sobi z neomejenim kopanjem v bazenskem kompleksu. Kuponi so veljavni do 31.8.2017

4-dnevni termalni oddih v TERMAH DOBRNA v hotelu VITA**** za dve osebi! 3x NOČITEV s POLPENZIONOM v dvoposteljni sobi z neomejenim kopanjem v bazenskem kompleksu. Kuponi so veljavni do 31.8.2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pustite se navdušiti čudoviti okolici, energijsko polnem zdraviliškem parku, lepotam Dobrne in njene okolice!
Ne zamudite te sijanje ponudbe za 4-dnevni termalni oddih za 2 osebi v Hotelu Vita****, ki se nahaja ob samem vstopu v kompleks zdravilišča.
V Hotelu Vita**** je vsa ponudba združena pod eno streho - za dobro počutje bo poskrbljeno z bogato kulinarično ponudbo, z razvajanjem v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, v bazenih s termalno vodo in v Deželi savn. Storite nekaj tudi za svoje zdravje in obiščite Medicinski center, ki vas bo navdal z odličnimi občutki.
Sobe v hotelu so opremljene s kopalnico, klimatsko napravo, na voljo boste imeli tudi telefon, TV, sef, mini bar in sušilnik za lase ter možen brezplačni brezžični dostop do interneta.
Za brezskrben oddih ponudba vključuje tudi polpenzion v hotelski restavraciji, ki je namenjena hotelskih in zunanjim gostom. Hotelskim gostom nudijo bogat samopostrežni bife (zajtrk, kosilo, večerja), ponudbo pa dopolnjujeta Club Restaurant Kamin in Cafe & Restaurant May (v pritličju hotela), kjer vam postrežejo z bogato ponudbo pijač, koktejlov, napitkov, prigrizkov, sladoledov in sladic. 
Z nakupom kupona boste deležni prostega vstopa v bazenski kompleks, ki se nahaja v 3. nadstropju Hotela Vita. Tam boste našli notranji bazen, otroški bazen, whirlpool, teraso za sončenje in pool bar (z bogato ponudbo koktejlov, pijač in prigrizkov). Za mirno sprostitev in odpravljanje stresa pa priporočamo obisk hotelske savne (Dežela savn) s pestro ponudbo parnih in finskih savn.
Ponudba:Centralna recepcija za vse hoteleCaffe & Restaurant May s ponudbo izvrstnih slaščic in plesnih večerov ob koncu tednaBazeni z zdravilno termalno vodo in FKK terasaDežela savn z veliko sončno terasoVrhunski masažno lepotni center La Vita Spa & Beauty in frizerski salon La Vita Hair BeautyMedicinski center s terapijami z uporabo naravnih zdravilnih dejavnikovFitnes prostorHotelska restavracijaSeminarski prostoriBrezplačen dostop do interneta


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.