Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

90-minutna INTUITIVNA MASAŽA za dušo in telo + 2x SLIKANJE AURE (pred in po masaži). Masaža je kombinacija različnih masaž in vam SPROSTI BLOKADE, ki ovirajo pretok energije, na vas bo vplivala tako fizično, kot čustveno....

90-minutna INTUITIVNA MASAŽA za dušo in telo + 2x SLIKANJE AURE (pred in po masaži). Masaža je kombinacija različnih masaž in vam SPROSTI BLOKADE, ki ovirajo pretok energije, na vas bo vplivala tako fizično, kot čustveno....

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Intuitivna masaža za dušo in telo v Masažnem salonu Chipy na Viču je odlična priložnost za sprostitev in odpravo blokad, ki ovirajo vaš pretok energije.
V Masažnem salonu Chipy se bodo vsaki stranki posvetili posebej, masaže se ne izvajajo kot za tekočim trakom, zato je najbolj priljubljeno izvajanje intuitivne masaže, pri kateri maser uporablja vse svoje znanje - ta stranki nudi več, saj ni omejen z določeno masažno tehniko, s stranko se poskuša intuitivno povezati in jo masirati na način, ki ji najbolj koristi. Uporabljajo se vse vrste dotikov, od nežnejših, ki »brišejo prah iz aure«, do tistih, ki izžamejo vse strupe iz mišic in še prijetno bolijo. Ob tem se razteguje in mehča tkiva ter sprošča psihofizična napetost.
Če želite, lahko dobrodejni učinek masaže preverite s sliko aure pred in po masaži. Dobrodejnost intuitivne masaže se kaže na povečani auri brez energetskih lukenj, kar pomeni, da imamo po masaži več energije, naše energetsko telo pa postane skoraj popolno in zdravo. Bolezni in neravnovesja se izražajo v auri lahko že leta, predno pride do poškodb na fizični ravni organov, zato so take masaže najboljša preventiva in kurativa!
Kaj pa je sploh intuitivna masaža? To je masaža, ki ni omejena s strogo določenimi tehnikami. Maser se je učil na tečajih shiatsuja, klasične masaže, tajske masaže, polinezijske masaže, somatske masaže, refleksne masaže stopal in dlani, metamorfne tehnike, limfne drenaže ali kraniosakralne osteopatije ter reikija, … edina omejitev je dobro počutje klienta, masaža se izvaja umirjeno in lahkotno.
“Pri življenju v sedanjosti dajemo prednost šestemu čutu – zavedanju ali intuiciji,” zato imajo v salonu najraje take stranke, ki so med masažo prisotne in občutijo, kaj se jim dogaja med masažo, ne pa, da celo masažo klepetajo “o vremenu”. Le preko prisotnosti, ko se ne razmišlja več o preteklosti in ne o prihodnosti, se lahko umiri um tako, da se hkrati “masira” tudi duša. Šele, ko je stranka umirjena, ko se ji kortizol zniža na minimum in ko ve, da je ob pravem času na pravem mestu ter, da se ji dogaja točno to, kar je trenutno zanjo najbolje, šele takrat se ji lahko dogaja tisto blaženo sproščanje in s tem samozdravljenje duše in telesa.
Kupone lahko zamenjate za darilni bon, tako da je lahko odlična ideja za vaše najbližje – za obletnice, rojstne dneve ali pa kar tako!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.