Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Oštarija restaurant & hotel 3*: 7 vrhunskih hodov "Okusi po Dolenjsko" in namestitev v suiti za 2 osebi le 126 €. Vključeno DARILO!

Oštarija restaurant & hotel 3*: 7 vrhunskih hodov "Okusi po Dolenjsko" in namestitev v suiti za 2 osebi le 126 €. Vključeno DARILO!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Oštarija, restaurant & hotel Dolenjske Toplice 3*, je sinonim za sveže, sezonske in lokalno pridelane sestavine, ki jih vnašajo v avtohtone in pozabljene recepte, prepletene s ščepcem sodobne kreativnosti vrhunske kulinarične...


          
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev za dve odrasli osebi v suiti*** Oštarije Dolenjske Toplice za 2 osebi.1x bogat zajtrk in jutranja kava pod zelenjem Oštarijskih dreves.Razvajanje brbončic:1x 7-hodni meni pripravljen z živili, ki ji ponujajo njive in gredice na Dolenjskem.Sezonske jedi, ki jih kreira chef Robert Gregorčič.Veliko označenih sprehajalnih in pohodniških poti, trim steza, kolesarske poti z vodičem, skrivnostni Kočevski rog in mnogo drugih izletniških točk v okoliciOštarija je le 100 metrov oddaljena od wellness centra Balnea (bazeni, savne, masaže).Brezplačen Wi-fi internet.Brezplačno parkirno mesto.UGODNOST za kupce Mestoidej:DARILO naših prijateljev v družbi gorjanskih škratov in gospodičen »Gorjanska zakuska« za 2 osebi v koči na Gospodični.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.8.2017.Opis ponudbe
V zavetju slikovitih Dolenjskih Toplic vas pod skrbnimi rokami vrhunskih kuharskih mojstrov pričakuje Oštarija. Njihova kulinarika odseva tradicijo, ki so jo prepletli z dolenjsko gostoljubnostjo. S ponosom in globokim spoštovanjem obujajo pozabljene avtohtone recepte, ki jim dodajajo kreativni in sodobni pridih. Posebno pozornost namenjajo sezonskim sestavinam in z roko v roki sodelujejo z lokalnimi pridelovalci in rejci, s katerimi so spletli vzajemno zgodbo sodelovanja v svoji regiji.
Poleg kulinarične ponudbe so prostore nad restavracijo spremenili v udobne in prijetne hotelske sobe. Njihovim gostom je na voljo šest apartmajev in pet samostojnih sob, ki skupaj nudijo namestitev 30 osebam. Gosti lahko dodatno sprostitev najdete v nekaj korakov oddaljenem termalnem centru Balnea (Terme Krka), zaradi lokacije pa je Oštarija tudi odlična začetna točka za odkrivanje že poznanih, pa tudi skritih dolenjskih lepot.
Oštarija je sinonim za sveže, sezonske in lokalno pridelane sestavine, ki jih vnašajo v avtohtone in pozabljene recepte, prepletene s ščepcem sodobne kreativnosti vrhunske kulinarične ekipe, ki jo vodi kuharski mojster Robert Gregorčič.
Krožniki, s katerimi razvajajo brbončice svojih gostov, navdihuje tradicionalna slovenska kulinarična krajina, ki so ji dodali dolenjski pridih, obogaten s sodobnimi gastronomskimi tehnikami. V Oštariji je lepo, sproščeno, zabavno, srčno. Vanjo so ujeli daleč naokoli poznano dolenjsko gostoljubnost in ji dodali svoj pečat.
7-hodni sezonski meni Okusi po Dolenjsko, pripravljen pod taktirko chefa Roberta Gregorčiča:
Zeliščna skuta s čemažem in kaviarjem rečne postrvi »od tako blizu, da slišiš žuborenje« *** Pršut kočevskega medveda na pireju iz graha s sladko korenčkovo solatko iz kmetije Bučar, oddaljena samo grič od Dolenjskih Toplic *** Dvobarvna kremna juha s skutnim žličnikom »zelenjava za juho nabrana pred nekaj urami« *** Krpice z dimljenim somom in zelenimi šparglji, v šopku vezani in prinešeni vsako jutro iz kmetije Poreber eno njivo oddaljene od Oštarije *** Sorbet iz nabranih gozdnih sadežev »z Roga« *** Zoren file »Štefaničevega« goveda iz Bele Krajine s kaprami v omaki, na pečeni proseni kaši in zelenjava z zelišči domačega strokovnjaka Majesa *** Sladka čokoladna variacija s »cukrčki« strokovnjakov za čokolado le za vas
V ponudbo je vključeno tudi DARILO naših prijateljev v družbi gorjanskih škratov in gospodičen »Gorjanska zakuska« za 2 osebi v koči na Gospodični.
Plačajte le 18,90 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 7 vrhunskih hodov "Okusi po Dolenjsko" in namestitev v suiti, za 2 osebi, vas bo stal le 126 €, namesto 178 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 18,90 €, preostalih 107,10 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 031 712 500 ali jernej.jarc@ostarija.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Sokolski trg 2, 8350 Dolenjske Toplice.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.8.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 107,10 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Hišni ljubljenčki: 10 €/dan/žival. Turistična taksa: 1,23 €/osebo/dan.Otroci 10 €/dan/otroka.Single room 10 €/oseba/dan.Končno čiščenjePo plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Oštarija restaurant & hotel *** Lokacija ponudnika: Sokolski trg 2, 8350 Dolenjske Toplice Kontakt: 031 712 500 ali jernej.jarc@ostarija.si

 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.