Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mozirska koča Golte: 3 dni v planinah le 74 € za 2 osebi. Vključen vstop v Alpski park!

Mozirska koča Golte: 3 dni v planinah le 74 € za 2 osebi. Vključen vstop v Alpski park!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Želite doživeti pristni oddih v slovenskih planinah? Po končani zimski sezoni vas ponovno vabijo Golte, da odkrijete lepote krajinskega parka in doživite domačnost Mozirske koče. 3-dnevni oddih le 74 €, namesto 108 € za 2 osebi....


             
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v sobi na Mozirski koči,2x planinski zajtrk,1x vstop v Alpski vrt,brezplačna mapa POTI PO GOLTEH.Sobe imajo od 2 do 6 postelj, pogradi, etažna uporaba ločenih kopalnic in sanitarij.Ugodnosti za goste Mestoidej: popusti pri ponudnikovih partnerjih: Terme Topolšica, Thermana Laško, Mozirski Gaj, Muzej premogovništva Velenje.Dostop do koče je po panoramski alpski cesti.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 2.7.2017.Opis ponudbe
 Želite doživeti pristni oddih v slovenskih planinah? Po končani zimski sezoni vas ponovno vabijo Golte, da odkrijete lepote krajinskega parka in doživite domačnost Mozirske koče.
Na vstopu v Zgornjo Savinjsko dolino vas nad Mozirjem pozdravi planota Golte. Planina, ki pozimi navdušuje ljubitelje smučanja, se od pomladi do jeseni prelevi v raj za pohodnike in gorske kolesarje. V zavetju gozda se skriva Mozirska koča, ki je bila leta 2010 deležna celovite prenove. Živite z naravo je moto koče, ki nosi certifikat okolju in družinam prijazna planinska koča. Koča na Golteh stoji ž 120 let in je 6. najstarejša planinska koča v Sloveniji.
Le streljal od koče se nahaja Alpski vrt. Najvišje ležeči botanični vrt bo kmalu zarumenel s cvetočim avrikljem. V vrtu se sprehodite po urejenih tematskih poteh, poiščite svoj znak v drevesnem horoskopu, uživajte v ptičjem petju in se predajte razgledom proti Savinjski dolini.
Svoje kratke počitnice preživite aktivno. V skritih kotičkih gozdov boste morda naleteli še na zadnje zaplate snega, medtem ko vas na prostranih travnikih že čakajo preproge žafrana in belega teloha. Kmalu ozeleneli travniki se bodo poeti spremenili v pašnike. Na plano bodo pokukale zdravilne rožice. Oskrbnik koče vam bo podal nasvete za pohodniško pohajkovanj po krajinskem parku in razkril kotičke najlepših razgledov. V kolikor pa boste sabo vzeli gorska kolesa pa se lahko odpravite na turo v smeri Smrekovca, Ljubnega ali Logarske doline.
Obisk Golte lahko združite tudi s postankom v Mozirskem gaju, muzeju gozdarstva in lesarstva v Nazarjih, se sprehodite med krošnjami dreves v adrenalinskem parku Kampa Menina ali obiščete Velenje in Muzej premogovništva Slovenije.
Plačajte le 11 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih na Golteh vas bo stal le 74 €, namesto 108 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 11 €, preostali znesek 63 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 031 743 030 (Filip).Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Radegunda 58, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 2.7.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 63 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Turistična taksa: 1,27 oseba/noč, in 0,64 otroci (6 do 18 let)/noč.Posteljnina: 5 € na osebo.Kosilo ali večerja: 10 € (predhodno naročilo na koči).Otroška doplačila in popusti:Otroci do 10. leta 10% popust.Prijava: 14.00 – 20.00, odjava: 8.00 – 11.00.Vozni red nihalke: vsak dan od 10. do 19. ure.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Mozirska koča Kontaktni podatki: 031 743 030 Lokacija ponudnika: Radegunda 58, Mozirje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.