Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KAMP ŠKRILA - MOBILNE HIŠKE, Stara Baška, Krk, Hrvaška - 102 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Comfort za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok do 9,99 let), Končno čiščenje

KAMP ŠKRILA - MOBILNE HIŠKE, Stara Baška, Krk, Hrvaška - 102 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Comfort za do 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok do 9,99 let), Končno čiščenje

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


KampŠkrila se nahaja na skriti in mirni lokaciji v bližini Stare Baške na južnemdelu otoka Krka. Škrila predstavljajo idealno izbiro za vse, ki iščejo mir,daleč stran od nabito polnih turističnih krajev. Zalivčki kampa s prekrasnimiplažami, za katere so značilni droben prod, turkizno morje in kraški vrhovi vozadju, ustvarjajo popolno ozadje za vaše nepozabne počitnice v naravi.


Izberite parcelo ali mobilnohiško na urejenih terasastih tleh in občudujte izjemen panoramski pogled nakvarnerske otoke in veličasten sončni zahod. Najdite svoj mir ob šumu valov inpesmi čričkov v ozadju. Ne zamudite potapljanja v atraktiven podvodni svet alipohodništva po označenih stezah v okolici kampa. V kampu lahko uživate tudi vponudi à la carte restavracije in atraktivnega beach bara.


Če iščeteudobje v kampu na morski obali, vas bodo navdušile sodobne mobilne hiše, ki sona voljo v Campingu Škrila. Naše mobilne hiše, ki so le 70 metrov od glavneplaže, so prestižno opremljene in cenovno ugodne. Povprečno so velike 24 m2, vse pa so klimatizirane, imajo dve spalnici z dvojnoposteljo, velik dnevni prostor in teraso, ki je idealna za opazovanje zvezd inuživanje v hladni sapici dolgih poletnih noči.


Vsaka mobilnahiška ima klimo, sobo z zakonsko posteljo, otroško sobo z dvema posteljama,kopalnico, dnevno sobo, opremljeno kuhinjo in pokrito teraso s sedežnogarnituro.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.