Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Izjemno vpojen predpražnik CLEAN MAT STEP, ki zadrži umazanijo, preden jo prenesete v stanovanje + Poštnina je BREZPLAČNA!

Izjemno vpojen predpražnik CLEAN MAT STEP, ki zadrži umazanijo, preden jo prenesete v stanovanje + Poštnina je BREZPLAČNA!

44%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sneg, dež in blato so idealni vremenski pogoji za pravo malo razdejanje v vašem domu. Da se boste rešili umazanije, blata in odvečne vode v vašem domu, imamo za vas Clean Mat Step vpojen predpražnik, ki je nepogrešljiv v vsakem domu, saj neverjetni predpražnik absorbira vso umazanijo, blato in vodo kot čarovnija!
Nič več vam ni potrebo skrbeti ali so vaši čevlji umazani, se jeziti če vaši otroci z umazanimi čevlji stopajo po hiši in če vaši hišni ljubljenčki s svojimi tačkami popackajo tla ali stopnice, saj bo predpražnik Clean Mat Step poskrbel, da bo vsa umazanija ostala na njemu!
Predpražnik ima podlogo iz lateksa, kar omogoča dober stik s tlemi, da vam ne spodrsne. Izredno vpojna vlakna predpražnika Clean Mat Step vpijejo vsako kapljico vode in umazanije, tako dež in sneg ne bosta več krivca za slabo razpoloženje! Podplati vaših čevljev pa bodo čisti. Zagotovite si še danes ta izjemni ORIGINAL predpražnik, ki vam bo olajšal čiščenje. Predpražnik je nadvse primeren za vse, ki imate doma domače živali!
Clean mat step je treba oprati s hladno vodo na občutljivi cikel brez detergenta ali mehčalca perila. Lahko se ga posuši v sušilnem stroju.
Dimenzije predpražnika: 46 cm x 70 cmBarva. sivaMaterial: 55 % bombaž in 45 % mikrovlaken
Le korak vas loči do čistoče!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.