Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Spoznavni potop - PADI Discover Scuba diving (4 ure) z ekipo Nemo Divers -50%

Spoznavni potop - PADI Discover Scuba diving (4 ure) z ekipo Nemo Divers -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preizkusite se v raziskovanju morskih voda. Pripravite se na potop v drugi svet in preverite tudi te lepote. Poskusite enkratni potop, z ekipo Nemo Divers z dolgoletnimi izkušnjami. Spoznavni potop vključuje osnovno teorijo, potop v...


    
Kaj ponudba vključuje?
Predstavitveni tečaj, ki traja 4 ure (osnovna teroija),potop v nizki vodi,spoznavni potop do globine 12 m.,izposoja opreme,zaključna diploma.Potrebujete le brisačo in kopalke!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Opis ponudbe
Če iščete pravi način, da se poskusite potapljati s potapljaško opremo, potem ne iščite več. Potapljanje vam lahko spremeni življenje! Z Nemo Divers pa postane prava pustolovščina... :) in če iščete ZARES IZVIRNO DARILO, potem je to nakup prav te ekskluzivne ponudbe!
Pridobite si nova znanja - spoznajte nova obzorja morske globine!
Le z nakupom današnje ponudbe boste izvedeli, ali vam potapljanje "leži" ali ne....morda pa boste odkrili nov hobi in ugotovili, da v njem izjemno uživate, saj so lepote podmorskega sveta neskončne kot globine morja. Vse potope se opravlja v morju, kraj potopa je plaža Fiesa.
V ceno je vključena izposoja opreme, predavanja, potopi ter zaključna dipoma. Program je primeren tako za individualne posameznike, kakor tudi za skupine ter podjetja, ki želijo svojim sodelavcem podariti enkratno izkušnjo.
Plačajte le 7 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Spoznavni potop - PADI Discover Scuba diving vas bo stal le 35 €, namesto 70 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 7 €, preostali znesek 28 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 041 404 444 ali booking@nemo-divers.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Fiesa 57, 6330 Piran- pri hotelu Fiesa.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite največ 2 potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 28 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Nemo Divers Kontaktni podatki: 041 404 444 ali booking@nemo-divers.si Lokacija ponudnika: Fiesa 57, 6330 Piran
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.