Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thai Nan: 90-minutna KRALJEVA masaža v PARU le 69,90 €

Thai Nan: 90-minutna KRALJEVA masaža v PARU le 69,90 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Peljite svojo boljšo polovico na eksotično tajsko masažo v paru. Center azijskih masaž Thai Nan je za vas pripravil šopek 90-minutnih tajskih masaž, z namenom vzpostavljanja telesnega, duševnega in čustvenega ravnovesja v telesu....


    
Kaj ponudba vključuje?
90 minut dolga kraljeva masaža v paru.Kraljeva kombinacija tradicionalne tajske masaže in masaže s toplimi olji.Gre za šopek oziroma prepletanje tajskih masaž.Masaža se izvaja sočasno v paru.Le 34,95 € na osebo za 90-minutno kraljevo masažo.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 3.5. do 15.9.2017.Opis ponudbe
Center azijskih masaž Thai Nan Domžale je tisočletne stare tehnike, znanje in izkušnje združil v šopek masaž z namenom vzpostavljanja telesnega, duševnega in čustvenega ravnovesja v telesu. Osnovno delovanje teh masaž so razdelili na dve komponenti: - fizično, saj ugodno vpliva na kožo, mišice, živčevje, presnovo, krvni obtok in sklepe, ker izboljšuje prekrvavitev, telesu pa vrača prožnost in gibčnost ter - psihično, sprostitev uma in duha, kar krepi naš imunski sistem. Presenetite svojo boljšo polovico z eksotično tajsko masažo v paru in ji/mu polepšajte dan!
Ekipa Mestoidej o ponudniku: "Že ob prihodu v Hotel Ambient je bilo osebje prijazno. Pred masažo so me seznanili o poteku masaže in mi dali ključek od omarice, kamor sem varno shranila stvari. Prosila sem, da se maserka osredotoči le na masažo hrbta, saj sem imela od pretiranega sedenja bolečine v zgornjem delu križa. Že takoj po masaži je bilo počutje fantastično.”Plačajte le 10 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 90-minutna kraljeva masaža v paru, vas bo stala le 69,90 €, namesto 124 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 10 €, preostali znesek 59,90 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 064 112 899.Zaradi velike zasedenosti priporočamo rezervacije v večernih urah nekaj dni vnaprej.Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.Lokacija ponudnika: AMBIENT Hotel, Aškerčeva 6a, DomžalePotrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Odpoved termina je potrebno sporočiti vsaj 24 ur prej, v nasprotnem primeru se potrdilo šteje kot porabljeno.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 3.5. do 15.9.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Združevanje različnih ponudb ponudnika Thai nan ni mogoče.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 59,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Koriščenje možno vsak dan od ponedeljka do sobote (razen nedelje) med 12h in 20h.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Thai Nan Domžale Kontaktni podatki: 064 112 899 Lokacija ponudnika: AMBIENT Hotel, Aškerčeva 6a, Domžale

 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.