Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJSKA HIŠA MORAVSKE TOPLICE, Moravske Toplice, Slovenija - 89 EUR - 2x nočitev v studiu z balkonom za 2 osebi, Uporabo posteljnine, brisač in pralnega stroja

APARTMAJSKA HIŠA MORAVSKE TOPLICE, Moravske Toplice, Slovenija - 89 EUR - 2x nočitev v studiu z balkonom za 2 osebi, Uporabo posteljnine, brisač in pralnega stroja

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmajska hiša Moravske Toplice je hiša v kateri bostedoživeli prijeten dopust v osrčju Prekmurja. Moravske Toplice je kraj, kjer sekopamo v soncu ter črni, zdravilni in osvežilni termo-mineralni vodi. Doživeliboste dih jemajočo naravo in nepozabne razglede po neskončni ravnini in gričih,ki ravno prav razgibajo prekmursko krajino. Sproščenost, dobro počutje indomačnost vas bodo obdajali na vsakem koraku. Prispeli boste v kraje, kjer stepreprosto doma.

Neizmerno uživanje v vodnem svetu Term 3000 in edinstvenodoživetje v Termah Vivat ter izbrana sprostitvena in rekreacijska ponudba lahkozadovoljijo vse generacije in okuse. Udobnost bivanja in izvrstna kulinarika pavas bosta popolnoma prevzeli.

Apartmajska hiša skriva 6 prostornih apartmajev, ki soraznoliko in vrhunsko opremljeni in 2 prijetna studia v katerih se bostepočutili diskretno in udobno. Še posebej je prijazna invalidom (dvigalo v hiši,parkirni prostor)in kolesarjem ( kolesarnica ).

Hiša je locirana na mirni lokaciji v strogem centruMoravskih Toplic in v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat.

V prostornih in okusno opremljeni apartmajih in sobah bostedeležni prav vsega udobja, ki ga na dopustniškem „odklopu“ potrebujete, saj vambo poleg izbrane opreme in detajlov na voljo dnevni prostor s kuhinjo, v katerivas čaka popolna oprema (hladilnik, pomivalni stroj, pečica, mikrovalovnapečica) za pripravo vseh dnevnih obrokov.

Za udobje je poskrbljeno v sodobno opremljenem spalnem delus prijetno posteljnino in kopalnico s tuš kabino (pralni stroj, sušilec zalase, brisače, sobna kozmetika, komplet prve pomoči), sprostili pa se bostelahko tudi na terasi s pogledom na prekmursko ravnico. Apartmaji soopremljeni tudi s LCD tv, radijem, domofon.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.