Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI NOVALJA, Pag, Hrvaška - 700 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačno parkirišče

APARTMAJI NOVALJA, Pag, Hrvaška - 700 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačno parkirišče

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Novaljo,mesto zabave, prečudovitih plaž in starih oljk. Vas že od nekdaj zanima kakšneso nore zabave na najbolj znani plaži na Hrvaškem?

Novalja se nahaja v občutljivi dolini in na severozahodnemdelu otoka. Nahaja se naidealni geografski legi - na pomembnih kopenskih inpomorskih poteh od severa proti jugu jadranske obale, ki omogoča odlične cestnepovezave s kopnom. Novalja je glavno pristanišče in znano turistično središče.Je odprta za vsakogar in za vse. Tukaj boste začutili ljubezen do človeštva,kamna, morja in ljubezen trdega tla, kot tudi gostoljubnost ljudi. Največjebogastvo Novalje so lepe in znane plaž, vendar je pravi lepota skrita vzalivih, obkroženih z neokrnjeno naravo.


Novalja je znana po tradiciji odličnega vina in sira,jagnjetini in drugih posebnostih, ki prihajajo izključno iz dela ljudi indelavcev. Novalja ima obilo restavracij, kavarn, trgov, in še veliko več.


Novalja ponuja veliko možnosti za zasebne nastanitve: apartmaje,sobe, penzione, velike in majhne zasebne hotele in avtomobilska taborišča.


Najbolj znana plaža je Zrće. Znani so klubi Papaya, Calypso in Aquarius.Če greste na sever, jug, vzhod ali zahod centra, bosteprišli do edinstvenih lepih plaž, ki vam bodo dala popolno zadovoljstvo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.