Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL AURORA, Podgora, Hrvaška - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na morje za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL AURORA, Podgora, Hrvaška - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na morje za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Makarska riviera jeeden najlepših krajev za oddih na Jadranu, pa tudi na Mediteranu. Na severu mejiz goro Bikovo, na jugu z otokoma Brač in Hvar, ki nudijo naravno zaščito inustvarjajo izjemne reliefno-klimatske pogoje, ki vsako leto prepričajo vsevečje število turistov. Poleg izjemnih naravnih lepot, so turisti navdušeni nadbogato turistično ponudbo!


V dolžini več kot 50 km se vrstijo znana turistična mesta, kot so Baška Voda, Promajna, Makarska, Tučepi in Podgora, kjer se nahaja tudiHotel Aurora. Center riviere je Makarska, ki je od Podgore oddaljena le 8 km.Dogajanje na rivieri je zelo živahno, saj se tam nahajajo restavracije intrgovine s spominki, vselej se odvijajo številna kulturna in družabnadogajanja. Turiste s celega sveta privlači tudi bogata ponudba za rekreacijo inšport ter številni spomeniku. Več kot 50 km plaže pa jih vedno znova očara.Podgora je biser Jadrana, ki se nahaja v podnožju goreBikovo, med Splitom in Dubrovnikom, Čisto in toplo morje je oblikovaloedinstvene čudovite plaže, ki so razlog zakaj je Podgora odlična turističnadestinacija od zgodnje pomladi do pozne jeseni. Ena večjih prednosti Podgore jetudi bližina nekaterim najpopularnejšim izletnim točkam: Biokovo z njavišjimvrhom Sv. Jura (1.762 m), do koder se lahko zapeljete z avtomobilom; otokiBrač, Hvar in Korčula; rafting in čudoviti slapi NP Krka; Dubrovnik in Split.


Hotel Aurora je novi hotel v Megabon ponudbi, ki razpolaga s150 prenovljenimi in klimatiziranimi sobami in 3 apartmaji. Vse sobe imajo tuš,telefon, SAT TV in balkon. V hotelu se nahaja restavracija, aperitiv in snackbar, notranji bazen, zunanji bazen in velika terasa. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.