Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Velika XXL ®ORIGINALNA TIGROVA MAST (bela ali rdeča) proti GAVOBOLU, ZAMAŠENEM NOSU, pri vnetju SINUSOV in PREHLADU, slabi CIRKULACIJI, bolečinam... + poštnina je BREZPLAČNA

Velika XXL ®ORIGINALNA TIGROVA MAST (bela ali rdeča) proti GAVOBOLU, ZAMAŠENEM NOSU, pri vnetju SINUSOV in PREHLADU, slabi CIRKULACIJI, bolečinam... + poštnina je BREZPLAČNA

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste vedeli, da je tigrova mast ena izmed najbolj zdravilnih sestavin iz Kitajske, ki olajša različne zdravstvene težave? Tigrova mast je nujen pripomoček vsake domače lekarne!
Tigrova mast je že tisočletja nepogrešljiva v domači lekarni Kitajcev. Originalne sestavine tigrove masti vsebujejo tigrovo kost, kaj drugega pa še danes Kitajci ne izdajo. S to čarobno mastjo so včasih zdravili kitajske cesarje in njihove bolezni. Seveda, da je tradicija preživela, je tigrova mast postala tudi širše uporabljena, za kar je zaslužen kitajski zeliščar Aw Chu Kin.
Tigrova mast je na voljo v dveh barvah, in sicer v rdeči ter beli. Obe imata enake učinke, le da je bela malce bolj mila. Rdeča tigrova mast je prijetno odišavljena s cimetom in je učinkovita pri odpravljanju bolečine v mišicah, mnogi pa poročajo tudi o njenih pozitivnih učinkih pri piku insektov. Mažo je treba intenzivno vmasirati v predel, kjer se pojavlja bolečina, nakar se bo predel prijetno ogrel. Bela tigrova maža je namenjena predvsem odpravljanju glavobola, pri čemer je kanček masti potrebno vmasirati v sence ali zatilje.
Tigrova mast se uporablja kot učinkovito sredstvo za:glavobol,vnetje sinusov in odpiranje dihalnih poti pri prehladu,bolečine v sklepih, mišicah,revmo,bolečine v ledvenem delubolečine pri udarcih,športne poškodbe,zaprt nos, vnetje sinusov, prehladi,pri vseh piki insektov,oslabele cirkulacije,bolečinah, ki jih povzroča artritis in revmatizem,srbečici.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.