Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Odličen oddih na otoku KRK! 3 ali 5 dni za 2-4 osebe v APARTMAJU v Solinah na Krku (kupone lahko koristite do 30.6.2017)

Odličen oddih na otoku KRK! 3 ali 5 dni za 2-4 osebe v APARTMAJU v Solinah na Krku (kupone lahko koristite do 30.6.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odličen oddih na otoku Krk! Uvala Soline je zaradi svojega zdravilnega blata postala ena izmed najbolj priljubljenih destinacij na Hrvaškem. Prijetna okolica in lepa narava nudita edinstvene užitke tudi tistim, ki Soline obiščejo v spomladanskih mesecih!
Ne zamudite te ugodne ponudbe in si privoščite 3- ali 5-dnevni oddih v Solinah na Krku, ponudba velja kar za do 4 osebe! Apartma je klimatiziran, ima opremljeno kuhinjo (s hladilnikom, mikrovalovko, grelnikom vode) in kopalnico, v njem boste našli tudi pralni stroj, SAT/TV in teraso s pogledom na morje. Gostom je na voljo internet, parkirno mesto in žar.
Oddaljenost:Morje: 150 mPlaža: 150 mRestavracija: 200 mTrgovina: 200 m
Od prvih spomladanskih dni pa do pozne jeseni ni plaža Meline v Uvali Soline nikoli zapuščena. Razlogov je več, najpomembnejši pa je prav gotovo zdravilno blato. Dandanes nihče več ne dvomi v njegove zdravilne lastnosti. Črno blato ima terapevtske in estetske učinke, pri mnogih ublaži celo revmatične bolečine.
Prijetna temperatura morja omogoča kopanje že v zgodnji sezoni, nad sezonskim povprečjem se drži več mesecev. Plaža Meline je priljubljena tudi med mladimi, saj sta tam igrišči za odbojko na mivki in nogomet.
V kolikor želite obiskati mesto Krk, je oddaljeno le 15 min vožnje z avtom.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.