Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE PONUDBA za celo DRUŽINO! Preživite prvomajske PRAZNIKE (27.4.-29.4.2017) v HOTELU DELFIN*** na Krku s POLPENZIONOM za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka do 11,99 let)

LAST MINUTE PONUDBA za celo DRUŽINO! Preživite prvomajske PRAZNIKE (27.4.-29.4.2017) v HOTELU DELFIN*** na Krku s POLPENZIONOM za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka do 11,99 let)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bi se radi s celo družino odpravili kam med prvomajskimi prazniki? Izkoristite to odlično last-minute ponudbo! Nedaleč stran od doma vas čakajo počitnice v hrvaškem primorja. Kristalno čisto morje, počitek, sproščeno vzdušje... usedite se v avto in se odpeljite v Omišalj na Krku!
Ponudba zajema 3-dnevno nastanitev (z 2 nočitvama in polpenzionom) v Hotelu Delfin*** za celo družino (2 odrasla + 2 otroka do 11,99 let) v terminu od 27. do 29.4.
Hotel, obdan z mediteranskim rastlnjem, se nahaja le 20 m stran od morja, v mirnem delu mesta Omišalj na otoku Krku. Hotel ima 48 sob, veliko restavracijo, dvigalo, bar, teraso, brezplačno parkirišče za hotelske goste in otroško igrišče. V hotelu so na voljo 2, 3, ali 4 posteljne sobe s kopalnico (tuš / WC), francoskim balkonom, klimo, TV in kabelskim dostopom do interneta (WiFi deluje pri recepciji). Posteljnina in brisače so vključene v ceno.
Oddaljenost:
- 1 km od centra mesta
- 1 km od avtobusne postaje
- 3 km od letališča
OMIŠALJ 
Mesto se nahaja 3 km od Krškega mosta. Je mesto z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, ki sega nazaj v prazgodovino. Otok je bil naseljen v 7. stoletju. V srednjem veku je Krku vladalo več princev, med katerimi je bil najbolj poznan Frankopani, ki je ogromno pripomogel k promociji hrvaškega jezika in ohranjanju kulturne dediščine. Po Napoleonu je otok močno napredoval na področju izobrazbe, zdravstva in ekonomije. Ob koncu 19. stoletja je Omišalj sprejel svojo prvo skupino obiskovalcev; od takrat se je otok močno razvil kot turistična točka.
Zaradi bogate turistične ponudbe, dobre lokacije (bližina mostu, letališča in mesta Reka) in blagega sredozemskega podnebja, je Omišalj eden od najbolj privlačnih turističnih destinacij na Kvarnerju. Otok Krk je pogosto imenovan tudi "zlati otok", verjetno se nanaša na lepoto plaž, dobrega oljčnega olja, domače kuhinje in znanih vin.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.