Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL BELVEDERE, Izola, Slovenija - 64,50 EUR - 1x nočitev v Standard sobi z balkonom za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL BELVEDERE, Izola, Slovenija - 64,50 EUR - 1x nočitev v Standard sobi z balkonom za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pridite na oddih na obalo v mestece Izolo. V mirnem, zelenem naselju Belvedere pod borovim gozdičkom si privoščite sprostitev stran od mestnega vrveža. Spočijte si od vsakdanjika in napolnite z energijo ob številnih športnih aktivnostih, ki vam jih ponuja okolica in poizkusite domačo istrsko kuhinjo, ki prebudi vse čute ob pogledu na modro morje.


Naselje se nahaja v samem osrčju slovenske obale, med Izolo in Portorožem, na vzpetini, neposredno nad morjem, s čudovitim razgledom na Tržaški zaliv.


Vse sobe in studio apartmaji so sodobno opremljeni in imajo tuš/WC, telefon, televizijo, hladilnik in mini kuhinjico (studio), sušilec za lase, klima napravo in večji del balkon ali teraso. Poleg tega so na voljo udobni apartmaji s popolnoma opremljeno kuhinjo. Bogata gostinska ponudba v restavraciji, plesna glasba na terasi (julij in avgust), možnost sprehodov in rekreacije - tenis, namizni tenis, badminton, mini golf. Poleg bazenov za vse potrebe in starosti gostov, ima naselje naravno morsko plažo (600 m) do katere vodi slikovita sprehajalna pot, za goste hotela je organiziran brezplačen prevoz z minibusi (julij, avgust). Gostom v naselju je na voljo še casino, masažni in kozmetični salon Harmonija, aperitiv bar in urejeno parkirišče. Možnost izletov v okolico z avtobusom ali ladjo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.