Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Jadran 3*: Super počitnice s polpenzionom v centru Šibenika, -41%

Hotel Jadran 3*: Super počitnice s polpenzionom v centru Šibenika, -41%

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

3-dnevni oddih v Šibeniku v Hotelu Jadran 3* s polpenzionom za 2 osebi, le 129 €, namesto 220 €! Hotel se nahaja neposredno ob morju, v samem središču Šibenika. Uživajte v avtentičnem dalmatinskem ambientu!


          
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi Hotela Jadran 3* za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi.Brezplačen Wi-fi internet.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 10.6.2017.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Odidite na čudovit poleten oddih v središče mesta Šibenik in uživajte v enem izmed najlepših jadranskih mest in čudovitih plažah. Edinstvena lega Hotela JADRAN 3* v Šibeniku je najbolj pomemben razlog, zakaj se gostje vedno znova vračajo. Hotel se nahaja v samem središču mesta, ob glavnem mestnem pomolu, le nekaj metrov od morja. Blizu hotela se nahaja Katedrala Sv. Jakova na katero so Šibeničani še posebno ponosni, saj je 2000. leta uvrščena na UNESCO-ov seznam svetovne kulturne dediščine. V neposredni bližini hotela se nahajajo tudi številne znamenitosti, restavracije, kavarne in plaže. Posebno je priljubljena prodnata mestna plaža Banj, ki je zaradi številnih vsebin in čistega morja idealna tako za družine kot za pare. Hotel Jadran je prijeten 3* hotel, ki se ponaša z udobno nameščenim sobami, ki imajo vse moderne vsebine, SAT TV, telefon in lepo urejeno kopalnico. Poleg prijetno opremljenih sob, gosti hotela lahko uživajo v avtentičnem dalmatinskem ambientu taverne Kula v pritličju hotela, različnimi dalmatinskimi specialitetami in vrhunski vinski ponudbi a-la carte restavracije ali okusnimi sladicami na terasi kavarne s čudovitim razgledom na morje. To poletje vas Mestoidej razvaja s 3-dnevnim paketom s polpenzionom v Hotelu Jadran 3* za 2 osebi in vam ponuja priložnost, da raziščete čudovito mesto Šibenik, prekrasne plaže šibeniške riviere, številne znamenitosti, narodne parke Paklenica ali Krka ali pa se odpravite na izlete na bližnje otoke. Plačajte le 26 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih v centru Šibenika s polpenzionom, za 2 osebi, le 129 €, namesto 220 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 26 €, preostali znesek 103 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na recepcija-jadran@rivijera.hr ali 00385 22 242 009.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Hotel JADRAN, Obala dr. Franje Tuđmana 52, 22 000 Šibenik.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 10.6.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 103 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:Doplačila: *Otroška doplačila in popusti: 30% popust za otroke do 12 let, na osnovnem ležišču.Turistična taksa: 1 € na dan za odrasle in 0,50 € na dan za otroke od 12 do 18 let. Parkirno mesto: 25 kn/dan.Morebitne pritožbe in želje izrazite na licu mesta, kasnejše reklamacije se ne upoštevajo.Prijava: 14:00 - 24:00, odjava: 1:00 - 12:00.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel JADRAN Šibenik 3* Kontaktni podatki: 00385 22 242 009 ali recepcija-jadran@rivijera.hr  Lokacija ponudnika: Obala dr. Franje Tuđmana 52, 22 000 Šibenik
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.