Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Wake up apartmaji 4*: Ujemite utrip Beograda za le 39 € za 2 osebi

Wake up apartmaji 4*: Ujemite utrip Beograda za le 39 € za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Fantastičen oddih v Beogradu! 2 dni v lepem apartmaju s 4* za le 39 €, namesto 70 € za 2 osebi. Vključeno brezplačno parkirno mesto in wi-fi internet!


      
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v apartmaju Wake Up Apartmani 4* za 2 osebi,brezplačen Wi-Fi internet,brezplačno parkirno mesto.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 25.12.2017.Opis ponudbe
Wake Up Apart Hotel je popolnoma nov objekt, ki se nahaja v središču Beograda. Knez Mihailova ulica in Trg republike sta oddaljena le 500 metrov od objekta, glavna železniška postaja v Beogradu pa se nahaja 700 metrov stran. Letališče Nikola Tesla je oddaljeno 13 km od apartmajev.Sodobno urejene namestitvene enote so opremljene z LCD TV-jem s kabelskimi programi, klimo, sefom, popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom in posodo, kopalnico s tušem. Brezplačen Wi-Fi je dostopen v celotnem objektu. Gostom je na voljo tudi recepcija, skupni salon, vrt, terasa in prostor za prtljago.Nasmejano in prijazno osebje bo odgovorili na vsa vaša vprašanja, rešili bodo vsak problem in vam naredili rezervacijo v kakšni restavraciji, klubu, potrudili se bodo tudi, da se počutite kot doma.Ta del mesta je odlična izbira za obiskovalce, ki jih zanimajo sprehodi, hrana, nočno življenje in ogledi zgodovinskih spomenikov. Plačajte le 8 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Vrhunski oddih v Beogradu le 39 €, namesto 70 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 7 €, preostali znesek 31 pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 00381 11 218 0317 ali na aparthotelwakeup@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kraljevica Marka 7, Savski Venac, 11000 Beograd, SrbijaPonudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 25.12.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 31 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: turistična taksa 1,20 €/oseba/noč,zavarovanje 1 € oseba/noč.zajtrk, če želite: 3 € na osebo na dan.*Doplačila in popusti za otroke: otrok do 5 leta brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši. otroci od 6 do 12 let  8 € doplačila, 3. oseba 13 € na paket.V sobi se lahko namesti  eno dodatno ležišče. Dodatno ležišče in otroška posteljica sta možni ob vnaprejšnjem obvestilu (na zahtevo) in ju mora odobriti hotel.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Gostom je proti doplačilu v hotelu na voljo tudi zajtrk.Prijava: 14:00, odjava: 12:00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
 Ponudnik: Wake up apartmani 4* Kontaktni podatki:00381 11 218 0317 ali na aparthotelwakeup@gmail.com Lokacija ponudnika: Kraljevica Marka 7, Savski Venac, 11000 Beograd, Srbija
 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.