Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Oddih v MEDULINU! 3-dnevne počitnice v Vili Orange Medulin za 2 osebi (kuponi veljajo do 15. junija 2017)

Oddih v MEDULINU! 3-dnevne počitnice v Vili Orange Medulin za 2 osebi (kuponi veljajo do 15. junija 2017)

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V hladnejših dneh nam misli pogosto uhajajo k sončku in sproščujočem oddihu na morju. Napočil je skrajni čas za kratek pobeg na obalo - tokrat na Hrvaško v Medulin!
Za vas smo pripravili tri dni (dve nočitvi) oddiha na Hrvaški obali, v Medulinu pri Puli! Z nakupom večih kuponov lahko podaljšate bivanje!
Nastanitev Apartments Villa Orange se nahaja na mirni lokaciji ob cesti, ki vodi do mesta Ližnjan, 1,5 km od peščenih jadranskih plaž in središča mesta Medulin. Ponuja klimatizirane apartmaje z manjšo kuhinjo in s teraso. Svetlo zasnovani sodobni apartmaji vključujejo prostorno dnevno sobo s satelitsko TV in z raztegljivim kavčem. Na prostranem vrtu lahko uporabljate opremo za peko na žaru, restavracije, bari in supermarket pa so le 500 m stran.
Nastanitev je obdana z mirnim Narodnim parkom Rt Kamenjak, ki je odličen za sproščene sprehode. Središče Pulja in letališče Pulj sta oddaljena 20 min vožnje, v sklopu nastanitve pa najdete tudi brezplačno parkirišče.
Villa Orange se nahaja v prijetni mali vasici cca. 1000 m od morja. Domačini vam z veseljem priskočijo na pomoč, parkirišče je vedno na voljo. Ponudnik lahko po vaši želji poskrbi tudi za prehrano (zajtrk in/ali večerjo). Za obroke je potrebno predhodno naročilo in doplačilo.
Ne zamudite! Pojdite na morski zrak in globoko zajemite sapo, da bo držalo do poletnih počitnic!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.