Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

INOVATIVNA magična KRTAČA za LAŽJE RAZČESAVANJE kodrastih, zavozlanih, dolgih, mokrih, podaljšanih las ... + BREZPLAČNA poštnina

INOVATIVNA magična KRTAČA za LAŽJE RAZČESAVANJE kodrastih, zavozlanih, dolgih, mokrih, podaljšanih las ... + BREZPLAČNA poštnina

70%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepi in zdravi lasje so atribut vsake predstavnice nežnejšega spola, njihova lepota in sijaj pa je odvisen tudi od krtače oz. glavnika, ki ga uporabljate.
Inovativna krtača, ki je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih krtač na svetu, vam omogoča enostavno razčesavanje brez cukanja in trganja lasnih konic. Četudi so vaši lasje na videz neobvladljivi in neukrotljivi, bo magična krtača brez problema poskrbela za njih! 
Krtača ima poseben patent, skozi katerega lasje enostavno spolzijo in obenem izgledajo lepši in bolj svetleči. Primerna je prav za vse tipe las - za dolge ali kratke, kodraste, zavozlane, suhe ali mokre, gladke, delno ali močno kodraste, prave ali podaljšane lase.
Krtača na nežen, a obenem dovolj učinkovit način ukroti vse vrste las ter vam tako omogoča lepe in sijoče lase, ne glede na to kje ste! Z inovativno krtačo boste svoje lasje drage dame, punce in ženske razčesale popolnoma brez cukanja, trganja in uničevanja! Z njo boste vedno imele urejene lase in frizuro. Naj od sedaj naprej vaše lase razčesava nova krtača, ki je nikoli več ne boste zamenjali!
Krtača je idealna tudi za česanje otrok, saj njena konstrukcija omogoča, da las ne cuka in jih ne trga, tako da se otroci ne bodo več upirali temu za njih (in vas) nadležnemu opravilu. :)
Je priročna, ergonomična in enostavna za čiščenje. Krtača je primerna za vse posameznice, ki želite za svoje lase le najboljše. 
Enostavno, razčesite svoje lase!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.