Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI KLESINGER, Poreč, Istra, Hrvaška - 152 EUR - 3x nočitev v apartmaju (2+2) z zasebnim bazenom za do 4 osebe, Turistična taksa

APARTMAJI KLESINGER, Poreč, Istra, Hrvaška - 152 EUR - 3x nočitev v apartmaju (2+2) z zasebnim bazenom za do 4 osebe, Turistična taksa

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v apartmajih, kjer se boste spočili in ustvarili nepozabne spomine. Pustite vse skrbi za seboj in pridite v oazo miru in topline! Pridite v Poreč in preživite oddih v prečudoviti Istri, kjer boste imeli možnost doživeti Mediteran kot je bil nekoč. Prepustite se miru in se obkrožite z vinogradi ter oljčnimi nasadi! 


Apartma, ki se nahaja v pritličju in ima svoj lastni vhod, dostop do terase in zasebnega bazena z ležalniki. Gosti imajo tako popolno intimo na veliki terasi, kjer lahko koristijo žar in sedežno garnituro. Apartma se nahaja le 450 m od mestnega jedra in 500 m od morja. To je kraj, kjer boste maksimalno uživali in se sprostili! 


Če boste svoj oddih preživeli v Poreču, boste doživeli mesto zabave, turizma, nočnega življenja, prijetnega sonca in toplega morja. Številni kulturno-zgodovinski spomeniki, ki se nahajajo v samem centru Poreča, dokazujejo da je Poreč že od nekdaj bil središče dogajanja. Obiščite Eufrazijevo baziliko iz 6. Stoletja, Neptunov hram in mnoge druge spomenike kulture. Mesto Poreč vam ponuja možnost rekreacije na vodi in kopnem, zabavo v številnih znanih nočnih klubih, barih in restavracijah, ki vsako leto privabijo goste iz celega sveta. Številne plaže so zagotovilo za kakovosten oddih. Kulturna dogajanja se odvijajo čez celo leto: koncerti klasične glasbe, folklorne manifestacije ter številni zabavni večeri.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.