Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nepozabni 1-dnevni izlet v ROMANTIČNE POMLADNE BENETKE s turistično agencijo goHolidays

Nepozabni 1-dnevni izlet v ROMANTIČNE POMLADNE BENETKE s turistično agencijo goHolidays

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ogled romantičnih pomladnih benetk je lahko odlična ideja za darilo!
Mesto na vodi je eno najbolj želenih in obiskanih mest na svetu. Po z zgodovino prepredenih uličicah beneške lagune, so se nekoč sprehajale nesmrtne osebnosti, ki jih poznajo po vsem svetu – naj omenimo vsaj raziskovalca Marca Pola in lomilca ženskih src Casanovo. Številne galerije, muzeji, svetovljanski vrvež in številni romantični kotički pa so zagotovilo, da vam na izleti ne bo dolgčas. Benetke lahko obiščete neštetokrat in vedno znova boste odkrili kaj novega!
PROGRAM
V jutranjih urah odhod iz Slovenije proti Italiji. Na poti bomo izvedeli mnogo zanimivosti in zgodbic o mestu na vodi. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni/Mešter in nadaljevali pot z ladjico do Markovega trga. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice ... Po ogledu bo čas za samostojno spoznavanje mestnega utripa in ogled po izbiri. Za bolj radovedne pa ponujamo še panoramsko vožnjo z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno bomo seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta z možnostjo ogleda najbolj tradicionalnih mask (doplačilo vodniku na poti). Okoli 18-19h odhod proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.
Preživite čudovit dan v romantičnem mestu, kjer se boste sprostili in začutili kako se domišljija, resničnost in sanje prepletajo!
Tabela odhodov Benetke


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.