Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA IN MASAŽA GLOBOKIH TKIV, 75 MIN! Izboljšanje je takojšnje. Studio Kvadrus, Lj

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA IN MASAŽA GLOBOKIH TKIV, 75 MIN! Izboljšanje je takojšnje. Studio Kvadrus, Lj

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA:
MASAŽA CELEGA TELESA- 60 minutMASAŽA GLOBOKIH TKOV (deep tissue massage)- 15 minut
masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska olja
tudi pri nekaterih specialnih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja: 1.07.2017PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali  vratni hrbtenici, priporočamo odlično 60 minutno protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.
Proti bolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice. Zato jo priporočamo po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih.  Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje.
MASAŽA GLOBOKIH TKIV (DEEP TISSUE MASSAGE)
Ta izjemna proti bolečinska masaža je zelo učinkovita pri sproščanju kronično prizadetih mišic. Do teh težav pripeljejo velike fizične obremenitve, stres, slabo hidrirane mišice, strah..
Masaža obravnava mišice in ovojnice, ki so v globljih plasteh mišic in do katerih z običajnimi masažnimi tehnikami ne pridemo.

MASAŽA GLOBOKIH TKIV JE PRIPOROČLJIVA:
za osebe, ki imajo hude bolečine, po  poškodbahza vse ki ste športno aktivniza vse fizične delavcevsem, ki imate statično delovsem ki konstantno obremenjujete iste mišične skupine  za vse, ki imajo slabo telesno držoPREDNOSTI TAKE MASAŽE:
Deluje globinskoDoseže vse mišične skupine Izboljšanje je takojšnjeZa razliko od drugih terapij je rahlo boleča, saj med terapijo stimuliramo najbolj bolečo točko v mišici.
Terapija je primerna za vse osebe v aktivnem obdobju življenja, saj odpravlja bolečine, zmanjšuje napetost in zategnjenost, povečuje gibljivost, povečuje raztegljivost mišic in njihovih ovojnic, optimizira gibanje, povečuje mišično moč.
Kako poteka?
Maser-terapevt  z večjim pritiskom obdeluje >>žareče točke<< , ki so nastale zaradi preveč obremenjenih mišic.  Na teh točkah se zadrži 30-45 sekund in nato pritisk popusti. To ponovi večkrat.
·
  t


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.