Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MOBILNE HIŠKE NA KOLPI, Gradac, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Adria Confort za 4 osebe, 1x vstop v Adrenalinski park Kolpa za do 4 osebe ali 1x dnevni najem koles ali SUP-deske za do 4 osebe

MOBILNE HIŠKE NA KOLPI, Gradac, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Adria Confort za 4 osebe, 1x vstop v Adrenalinski park Kolpa za do 4 osebe ali 1x dnevni najem koles ali SUP-deske za do 4 osebe

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Romantičen zvok brzicin pogled na neokrnjeno naravo bosta v urejenem Kampu Podzemelj prebudila vasin vašega duha. Bivanje v priljubljenih mobilnih hiškah bo vašemu dopustu dalopridih drugačnosti in vznemirljivosti, poleg tega pa lahko preizkusite svoj pogumv adrenalinskem parku na Kolpi. Idealne počitnice za pare ali družine, ki siželijo aktivno preživetega prostega časa!


Kamp Podzemelj spada med manjše in najboljurejene kampe v Sloveniji. Poznan je kot miren kamp, ki se v celoti razpostiratik ob reki Kolpi in je obkrožen z neokrnjeno naravo Bele krajine.


Mobilne hiške Adria»Confort« nudijo popolno udobje 4-6 osebam. Postavljene so v neposredni bližiniKolpe. Hiške so opremljene s spalnico, sobo z dvema ležiščema, dodatni 2ležišči na raztegljivi zofi, v celoti opremljeno kuhinjo z dnevno sobo,kopalnico, Sat TV in klimo. Ima leseno teraso z vrtnim pohištvom in pogledom nareko. Poleg hišic je kamin za piknike ter dovolj prostora za avto, kolo,otroško igro.


V Kampu jeeno najlepših in najbolj urejenih kopališč, priljubljen pa je tudi zaradi svojegostinske ponudbe v prijetni letni restavraciji.


Poleg restavracije pa vas bonavdušil še Motorično-rekreacijski park Kolpa, ki je novost nareki Kolpi in odlična popestritev aktivnega dogajanja v KampuPodzemelj. Gre za trenutno najvarnejši park v Sloveniji, saj je ediniopremljen s Speedrun sistemom, ki omogoča popolno in zanesljivo adrenalinskodoživetje med krošnjami dreves.Park Kolpa je primeren za otroke vse od 4. leta naprej, hkrati papredstavlja izziv in zabavo tudi za odrasle, ki želijo preizkusiti svoj pogum.


Doživi zgodbo o Beli krajini na poseben način in preizkusiedinstvene in zabavne vaje kot so vožnja BMX-a na višini, zibanje nabelokranjski pisanici, spust s tarzanom, zip-line, Hruške jabuke slive, in šein še… 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.