Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BONACA, Makarska, Hrvaška - 127 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

HOTEL BONACA, Makarska, Hrvaška - 127 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Makarska je ena najbolj znanih turističnih destinacij na hrvaški obali, le 60 km od Splita in 100 km od Dubrovnika. Obkrožena je s prekrasno naravno lepoto gorovja Biokovo, na drugi strani pa s čistim, modrim morjem. Zaradi ugodne in enkratne lege je Makarska postala turistični center regije.


Hotel Bonaca se nahaja le 50 m od plaže, obkrožen z borovim gozdom, od centra Makarske ga loči kratek, 15 minut dolg sprehod. Če želite ubežati stresnemu vsakdanu, preživeti nekaj časa z družino ali užiti nočno življenje Makarske, je Hotel Bonaca prava izbira. Primeren je tudi za ekskurzije, športne ekipe, planinska društva. Pridite in se prepričajte zakaj je tako!


Ne glede na to kako boste prišli do Makarskega primorja, se bo pred vami prikazalo veličastno  darilo narave – monumentalna gora Biokovo s svojo impresivno velikostjo in lepoto, ki se dviga nad Makarsko riviero v njegovo podnožje in nad turistična mesta ob obali, ki so kakor svetleča biserna ogrlica v njegovem podnožju. Makarska je dobitnik številnih nagrad v turizmu za urejenost mesta in okolice, za kakovost in raznovrstnost gostinskih in turističnih storitev. Makarska je mesto, ki živi od turizma i za turizem, mesto mladosti, športa in zabave. Kulturno poletje je program z raznimi prireditvami, koncerti, razstav in atraktivnih Ribiških noči, ki pritegnejo največje število turistov in domačinov na Makarsko rivo kakor tudi Noč Kalelarge ter poletni Karneval.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.