Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TEČAJ JADRALNEGA PADALSTVA Z VKLJUČENO KOMPLETNO OPREMO IN IZKUŠENIMI PILOTI - ZA ZAČETNIKE: Strokovno usposobljena ekipa iFly! AKCIJA 120€ namesto 400€!

TEČAJ JADRALNEGA PADALSTVA Z VKLJUČENO KOMPLETNO OPREMO IN IZKUŠENIMI PILOTI - ZA ZAČETNIKE: Strokovno usposobljena ekipa iFly! AKCIJA 120€ namesto 400€!

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • PONUDBA ZAJEMA!
  • Začetni tečaj jadralnega padalstva: osnovna teorija + priprava in vodenje padala + vzlet v močnem vetru + 50 letov na šolskem terenu + različne tehnike zavijanja v zraku + zlaganje padala + 1 let z vsaj 300 metrov višinske razlike + KOMPLETNA OPREMA
  • Vsa oprema v času tečaja je všteta v ceno!
  • Lokacija izvajanja: Logatec, Vremščica pri Senožečah, Prebold pri Vranskem.
  • veljavnost kupona kar do 1.11.2017
  • Jadralno padalstvo je primerno za vsakogar, ki je starejši od 15 let in si želi leteti.

Si želite pogledati svet od zgoraj, uresničiti otroške sanje in občutiti svobodo, ki ste jo pticam vedno zavidali? V tokratni ponudbi vam omogočamo ravno to! V sodelovanju z »izkušenimi mački«, ki o jadralnem padalstvu vedo dobesedno vse, vam omogočamo, da postanete svobodni kot ptica in osvojite vse potrebne veščine jadralnega padalstva.

O ŠOLANJU

Kako poteka šolanje

Šolanje poteka v manjših skupinah, a je hkrati individualno, kar pomeni, da se posvečamo vsakemu tečajniku posebej. Nekateri se učijo hitreje, drugi so bolj spretni, eni imajo manj časa, spet drugi več ... Če tečajnik nima časa priti na tečaj ob določeni uri ali pa ima čas samo na določen dan, se mu pač tečaj prilagodi.

Na primer nekdo, ki ima vsak dan čas, bo opravil tečaj zelo hitro, drugi, ki ima čas samo enkrat na teden, se bo učil malo dlje. Končni rezultat bo pa za oba enak. Glede na to, da smo precej odvisni od vremena, se mu mora šolanje podrejati. To pomeni, da izkoristimo lepo vreme, kadar je primerno za praktično učenje, in slabo vreme za učenje teorije.

Kaj se bomo učili

V začetnem tečaju se učimo predvsem priprave na letenje, pa tudi samega letenja, ki je na začetku samo par centimetrov nad tlemi in na koncu začetnega tečaja 300 metrov visoko.

Koliko časa traja tečaj

Začetni tečaj ponavadi traja od 7-20 dni, odvisno od posameznika, nadaljevalni pa 50 letov nad 300 m višinske razlike. Pomladi in poleti je čas učenja precej krajši, ker so dnevi daljši in je vreme lepše, vse skupaj pa je bolj ali manj odvisno od vašega časa.

Za koga je primerno in za koga ni

Jadralno padalstvo je primerno za vsakogar, ki je starejši od 15 let in si želi leteti. Ni pa primerno za epileptike.

Termini tečajev

Tečaji jadralnega padalstva se začnejo vsako soboto. Če takrat nimate časa nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za drug, vam bolj ustrezen termin.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.