Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GRAND HOTEL PRIMUS - LUKSUZNI APARTMAJI, Ptuj, Slovenija - 470 EUR - 2x nočitev v izbranem apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

GRAND HOTEL PRIMUS - LUKSUZNI APARTMAJI, Ptuj, Slovenija - 470 EUR - 2x nočitev v izbranem apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo in ekskluzivno na Megabonu! Razvajajte se v luksuznih suitah Marcus, Antonius in Primus z lastno savno, masažnim tušem in pokritim masažnim bazenom na veliki terasi z razgledom. Si predstavljate kratek oddih od vsakdanjika v stilu Rimljanov? Sprostitev v odličnem wellness centru in razvajanje s kulinaričnimi dobrotami. Vse to in še veliko več lahko dobite prav v Grand Hotelu Primus, ki je znan po razvajanju svojih gostov.


Grand Hotel Primus je srednje velik hotel s 119 sobami, ki je ime dobil po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu, ki je ime najstarejšega slovenskega mesta Ptuja prvi ponesel v svet. 


Pridih bogate rimske preteklosti mesta je mogoče čutiti na vsakem koraku – gostje hotela se lahko sprostijo v wellness centru rimskega stila ali razvajajo s kulinaričnimi dobrotami, katerih recepti segajo v daljno preteklost. Drugemu tipu uživačev je namenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresne storitve. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za male in velike uživače.


Grand Hotel Primus ima 119 klimatiziranih in udobno opremljenih sob, med njimi so trije luksuzni apartmaji površine 73,5 m2. Apartmaji vsebujejo 1 zakonsko ležišče (180x200cm), dnevni prostor (1 dvosed), TV, telefon, Wi-Fi, masažni tuš, zasebno savno in pokriti jacuzzi (možnost uporabe termalne vode) na veliki terasi (50 m2).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.