Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VALAMAR CAMPING LANTERNA - MOBILNE HIŠKE SUPERIOR, Tar, Poreč, Istra, Hrvaška - 111 EUR - 3x nočitev v mobilni hišku Superior za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 11,99 let), Končno čiščenje

VALAMAR CAMPING LANTERNA - MOBILNE HIŠKE SUPERIOR, Tar, Poreč, Istra, Hrvaška - 111 EUR - 3x nočitev v mobilni hišku Superior za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 11,99 let), Končno čiščenje

21%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poiščite svoj mir venem izmed slikovitih zalivov vzdolž 3-kilometrske obale kampa. Lanterna seponaša s številnimi urejenimi plažami – od prodnatih, skalnatih in betonskih donajnovejše peščene plaže Adria. Najemite ležalnik in senčnik ter se sprostiteob šumu morja in poletnih sončnih žarkih. Uživajte v pogledu na šarmantnomestece Novigrad in izliv reke Mirne na drugi strani obale.


Če vam je ljubšadružinska zabava na bazenih, se sprehodite do vodnega parka s štirimi bazeni,otroško ladjo, tobogani in zabavo za najmlajše poleg Maro Cluba in igrišča. Kombinacijasprostitve in zabave vas čaka na glavnem bazenu ob obali z morsko vodo,hidromasažo in atrakcijami za otroke.


Če želite preživetiaktivne dneve na plaži, pokukajte v ponudbo športnega centra na plaži. Igrajteodbojko na mivki, plezajte po naravni steni ali se zabavajte v vodnemnapihljivem parku v morju.


Naj se vaše očinaužijejo pogledov na v soncu lesketajoče se morje iz udobne sence borovcev!Globoko vdihnite vonj borovcev pomešan z aromo sivke in rožmarinaprepletajočega se v žlahtno mešanico aromatičnega razkošja, ki vam bo zagotovoraztopil vse skrbi. Sprostite se in se predajte vašim sanjskim počitnicam naJadranu.


Vse mobilne hišicerazpolagajo s prostorno in klimatizirano notranjostjo in obenem sanjsko zunanjoteraso, kjer si lahko date duška in se sprostite, uživate na prostem in senaužijete svežega z morjem prepojenega zraka. Slogovno dovršene, zračne inprostorne Superior mobilne hišice upravičeno nosijo svoje ime, saj nudijomikaven ambient, ki vam bo omogočil dodobra doživeti vse kar ste si želeli medležernim dopustovanjem ob rahlem pišu vetra.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.