Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL AQUA PANON, Kanjiža, Srbija - 72 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL AQUA PANON, Kanjiža, Srbija - 72 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V osrčju panonske ravnine, na severu Bačke oz. točneje v Kanjiži, se med reko Tiso in mestnim parkom nahaja hotel Aqua Panon. Aqua Panon je najprestižnejši hotel s 4 zvezdicami, ki je bil prejšnje leto popolnoma prenovljen. Posebno pozornost se namenja kvaliteti nastanitve in materialom, ki so bili uporabljeni pri opremljanju sobe.


Vsaka soba je opremljena z mini barom, z novim LCD televizorjem, s klimo, z direktno telefonsko linijo, z internetnim priključkom in s kabelsko televizijo. V pritličju hotela se nahaja soba s teraso. Hotel  Aqua Panon Kanjiža ima bazen z zdravilno termalno vodo. V sklopu hotela se nahaja tudi mesto za gastronomske užitke. Restavracija je znana po številnih jedeh, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše okuse.


V neposredni bližini hotela so športna dvorana, igrišča za nogomet, odbojko, košarko, rokomet, tenis, namizni tenis idr. Objekti lahko služijo tudi za športne priprave in dogodke.


Posebno vrednost bivanju daje tudi bližina reke Tise in prelepo sprehajališče ob reki, ki je idealno za sproščene sprehode, gostom pa so na voljo tudi kolesa, ki si jih lahko sposodijo. Hotel je obkrožen z grajskim parkom, kjer se lahko kadar koli sprehodite in spočijete v miru in tišini teh naravnih lepot mesta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.