Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness Luisa: Celodnevno kopanje, savnanje in masaža celega telesa z aromatičnimi olji sivke za 2 -47%

Wellness Luisa: Celodnevno kopanje, savnanje in masaža celega telesa z aromatičnimi olji sivke za 2 -47%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Razvajanje na Bledu, kjer se sproščate ob razgledu na Blejsko jezero ter Alpe! Vstop v savne in bazen ter masaža celega telesa z aromatičnimi olji sivke le 69,43 €, namesto 131 € za 2 osebi! Privoščite si razvajanje v paru ali v...


       
 
Kaj ponudba vključuje?
2x masaža celega telesa z aromatičnimi olji sivke (50 min.),2x neomejen vstop v savne,2x neomejen vstop v termalni bazen.Razgled na Blejsko jezero.Le 34,71 € na osebo za celodnevno kopanje, savnanje in aromatično masažo (50 min).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.8.2017.Opis ponudbe
Predlagamo odlično razvajanje, namenjeno popolni telesni in duševni sprostitvi. Privoščite svoji koži razvajanje z aromatičnimi olji sivke, ki kožo nahrani in jo varuje pred staranjem. Aromatična masaža bo poleg naštetega, blagodejno vplivala tudi na vaše počutje ter vas sprostila.
V paru ali družbi najboljše prijateljice, se ob aromatični masaži, razvajajte še v savnah in termalnem bazenu Wellnessa Luise, kjer se bazeni dnevno napolnijo z vodo iz termalnega vrelca (22 C) in kjer se razprostira slikovit pogled na Blejsko jezero in Alpe. Wellness Luisa se nahaja v prenovljenem hotelu Grand Hotel Toplice tik ob jezeru. Goste pomirja s tradicionalnim stilom in razvaja z razkošnim udobjem. Wellnes Luisa je manjši wellness center, katerega posebnost je elegantno kopališče. Kopanje v termalnem kopališču ugodno vpliva na celo telo. Ob termalnem kopališču so ležalniki, na katerih se lahko spočijete skozi celo leto ter dnevni bar Jezero s teraso, ki je odprt v toplejših mesecih. Ne odlašajte in sebi in svojim bližnjim privoščite celodnevno sproščanje v savnah in bazenu, s pogledom na čudovito jezero, ter masažo, ki bo vašo kožo nahranila in vas prijetno sprostila.
Mestoidej kupci o ponudniku: ’’Pozdravljeni. Moram povedati, da sva bila oba nad ponudbo navdušena. Osebje naju je zelo lepo sprejelo. Wellness je bil zelo urejen, čist, napolnjen z dišečo aromo. Osebje je bilo prav tako urejeno, prijazno, vedno na voljo. Ob sprejemu sva oba dobila sveže brisače, rjuhe za v savno, kopalni plašč in copate za 1x uporabo. Prav tako nama je bilo vedno na voljo sadje, sveža voda in čaji različnih okusov.
Skratka, lahko sva se samo prepustila in uživala. Top. Priporočam vsakemu. A.D. 10.2.2017  Plačajte le 12,43 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Kopanje, savnanje in aromatična masaža za 2 osebi, vas bo stalo le 69,43 €, namesto 131 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 12,43 €, preostalih 57€ pa plačate direktno pri ponudniku.
 
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 04 579 13 71 ali studioluisa@hotelibled.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Grand Hotel Toplice, Wellness Luisa, Cesta svobode 12, 4260 Bled.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.8.2017.Preostali znesek 57 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Grand Hotel Toplice, Wellness Luisa Kontaktni podatki: 04 579 13 71 ali studioluisa@hotelibled.com Lokacija ponudnika: Cesta svobode 12, 4260 Bled
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.