Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VALAMAR RIVIERA HOTEL, Poreč, Istra, Hrvaška - 212 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

VALAMAR RIVIERA HOTEL, Poreč, Istra, Hrvaška - 212 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

20%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel se nahaja na slikoviti poreški rivi, v bližinizgodovinskega mestnega jedra. Tu se nahaja tudi rezidenca, elegantna vilaParentino, ki jo boste našli samo nekaj korakov naprej, na mestu, kjer seodpira pogled na otok Sveti Nikola.To je eden izmed najbolj elegantnih hotelov na Hrvaškem indobitnik prestižne nagrade organizacije World Travel Award za leta 2013, 2014,2015 in 2016 v kategoriji „najboljšega hrvaškega butičnega hotela“, ki je prvihotel v portfelju, namenjen samo odraslim, in zato predstavlja zatočišče zapare.


Izberite plažo glede na trenutno razpoloženje. Če želiteuživati v mirni otoški krajini na kamniti plaži in privlačnih vsebinah ValamarIsabella Island Resorta, se z gliserjem odpeljite do otoka Sv. Nikole.


Celodnevno zabavo najdete na priljubljenem mestnem kopališču Poreč, ki je odhotela oddaljeno le 400 m (v smeri marine).


Izkoristite izjemno lokacijo hotela Valamar Riviera indoživite pravi duh Poreča. Po jutranjem ogrevanju v hotelskem trim kabinetu,partiji tenisa na otoku Sv. Nikole ali kolesarski turi po poreškem zaledjusedite na teraso enega izmed številnih barov in restavracij v starem mestnemjedru Poreča ter uživajte v opazovanju antičnih spomenikov in živahnepromenade.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.