Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI ASTRA - 1. MAJ, Poreč, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 3x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačni Wi-Fi

APARTMAJI ASTRA - 1. MAJ, Poreč, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 3x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačni Wi-Fi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Astra so idealni za mlade, ki si želijo zabave, saj sozelo cenovno ugodni in v bližini športnih objektov. Ležijo tik ob plaži, vsamem središču dogajanja, v neposredni bližini restavracij, športnih centrov inanimacijskih točk.Občutitemediteranski ritem Zelene Lagune, Poreča in Istre v apartmajih Astra.


ApartmajiAstra ležijo sredi turističnega naselja Zelena Laguna, v samem središčudogajanja. Ravno gradnja apartmajev Astra v senci hrastov in ceder, tik obplaži, je bila tista, ki je zabeležila začetek razvoja turističnega naseljaZelena Laguna. Apartmaje sestavlja popolnoma opremljena kuhinja z električnim štedilnikom, kavnim aparatom in hladilnikom. Imeli boste tudi telefon, TV, sušilec za lase in dostop do brezžičnega interneta. Posebej pa boste cenili teraso.


Pravijo, da istrskaobala v vsaki uvali skriva eno plažo. V primeru Poreča se v vsaki laguni skrivavsaj nekaj plaž, ena lepša od druge. A ste se sploh kdaj sončili na prelepi,zeleni travi, ko tik do vas šumi modri Mediteran? To lahko doživite samo naplažah Lagune Poreč.


Zabava, šport, glasba, animacija – vse to in še več vas čakav Laguni Poreč. Najmlajši lahko uživajo v igralnicah, delavnicah in predstavahza otroke, starši pa lahko telovadijo, plešejo, pojejo ... in se preprostozabavajo. Za sprostitev pa lahko izberete tudi eno od čudovitih plaž in seprepustite morskim radostim.Nogomet, tenis, jadranje, golf, potapljanje, kolesarjenje,atletika, šah, odbojka na mivki, lokostrelstvo...Laguna Poreč je pravi raj zašport in rekreacijo. Rekreativci, preživite dopust v Poreču in ostanite vformi. Profesionalni športniki, pridite v Laguno Poreč in se pripravite za novešportne uspehe. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.