Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOLIDAY PARK ZELENA PUNTA, Kukljica, Zadar, Hrvaška - 287 EUR - 5x nočitev v apartmaju A (2+1) za 2 osebi, Posteljnina in brisače

HOLIDAY PARK ZELENA PUNTA, Kukljica, Zadar, Hrvaška - 287 EUR - 5x nočitev v apartmaju A (2+1) za 2 osebi, Posteljnina in brisače

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nastanitev HolidayPark Zelena Punta je od plaže oddaljena 20 minut hoje. Nastanitev se nahajasredi borovcev, 5 min hoje od najbližje kamnite plaže s peščenimi zalivi.Ponuja igrišča za odbojko na mivki, tenis ter mini golf.


Sodobno zasnovani apartmaji z balkonom ali s teraso spogledom na vrt ali morje vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom, predel ssedežno garnituro, kuhinjo z jedilnim predelom in lastno kopalnico s kadjo.


V sklopu nastanitve najdete restavracijo, ki jespecializirana za ribje jedi in ponuja sredozemsko kulinariko, pripravljeno izlokalno pridelanih sestavin. Ob hrani vam postrežejo z izbranimi regionalnimivini.


Nastanitev nudi brezplačno zasebno parkirišče, brezplačenbrezžični internet pa je na voljo na recepciji in v restavraciji. Zaraziskovanje čudovite obale lahko najamete pedalin ali kanuje, ali pa seodločite za druge priljubljene vodne aktivnosti, kot so potapljanje, jadranjena deski in jadranje.


Središče mesta Kukljica je 5 min hoje stran, z mestnegapristanišča pa vozijo trajekti do okoliških otokov in celine. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.