Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SONČNA ZADARSKA RIVIERA, Zadar, Hrvaška - 263 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 5x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

SONČNA ZADARSKA RIVIERA, Zadar, Hrvaška - 263 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 5x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite sončno Zadarsko riviero ter si oglejte Slapove Krke in NP Paklenica!


1.DAN: LJUBLJANA - ZADARSKA RIVIERA:
Odhodiz Ljubljane ob 6. uri in vožnja na Hrvaško, na Zadrsko riviero, kamor bomoprispeli v popoldanskih urah. Namestitev v hotelu v okolici Zadra, večerja innočitev. 


2.DAN: ZADAR: Pozajtrku se bomo odpeljali v Zadar in si ogledali znamenitosti tega starodavnegamesta, ki leži na ozkem polotoku in ga pomembno zaznamujeta dve zgodovinskicerkvi; cerkev sv. Donata iz 9. stol. s krožnim tlorisom in cerkev sv. Stošijeiz 14. stol. Poleg teh si bomo ogledali še ostanke rimskega foruma ter obiskaliArheološki muzej in Muzej Zlata in srebra, kjer hranijo najdragocenejšeeksponate sakralne umetnosti. Nato bo nekaj prostega časa, popoldne povratek vhotel, večerja in nočitev.


3.DAN: ZADAR - SLAPOVI KRKE - ŠIBENIK - PRIMOŠTEN: Po zajtrku se bomo odpravili na izlet z avtobusom na ogled dveh čudovitihdalmatinskih mestec Šibenika in Primoštena ter na obisk slikovitega NP SlapoviKrke. Najprej se bomo ustavili ob Krki, kjer bomo občudovali lepote reke, ki jev razmeroma kratkem toku ustvarila globoke kanjone, jezera in številne slapove,med katerimi je najvišji mogočni Skradinski buk (46 m). Popoldne se bomoodpeljali do Šibenika, ki se nahaja ob ustju Krke. Sprehodili se bomo po staremmestnem jedru in si ogledali katedralo sv. Jakova, doževo palačo, spomenikJurja Dalmatinca ter druge znamenitosti. Nato bo nekaj prostega časa, predpovratkom v hotel bomo obiskali še letovišče Primošten, ki leži na manjšem polotoku med zalivoma Raduča in Primošten. Večerja in nočitev vhotelu.


4.DAN: ZADAR - ETNOLAND DALMATI: Zajtrk, nato bomo po želji obiskali vasico Pakovo selo, bolj znano kot EtnolandDalmati. V prvem tovrstnem tematskem hrvaškem parku bomo spoznali načinživljenja prebivalcev dalmatinskega zaledja. Videli bomo različne običaje intipično arhitekturo, postregli pa nam bodo s pršutom, domačim vinom in kosilom.Popoldne vrnitev v hotel in prosto za kopanje in sprehode v okolico. Večerja innočitev. 


5.DAN: ZADAR - KRIŽARJENJE PO KORNATIH: Po zajtrku se bomo odpravili na celodnevno križarjenje med Kornatskimi otoki,ki so največji arhipelag v Jadranskem morju in so sestavljeni iz 147 otokov,otočkov in grebenov. Na ladji nam bodo postregli s »pijačo dobrodošlico« inpripravili mali zajtrk. Pluli bomo mimo otokov in otočkov, kjer bomo občudovalikristalno čisto morje, ribiške vasice in robinzonska naselja. Na enem od otokovse bomo ustavili, tam bo čas za kopanje in počitek, prijazni posadka pa nam bopripravila “ribji piknik“. Ves čas križarjenja nam bodo na voljo belo in rdečevino ter pomarančni sok. Seveda pa bo med križarjenjem poskrbljeno tudi zaodlično vzdušje. Pozno popoldne se bomo vrnili v hotel, večerja in nočitev.


6.DAN: ZADAR - VRANSKO JEZERO - NP PAKLENICA - LJUBLJANA: Po zajtrku vožnja do največjega hrvaškega jezera, ki leži blizu morja,Vranskega jezera. Park je habitat velikemu številu ptic, zlasti različnimvrstam divjih rac in čapelj. V jezeru se mešata slana in sladka voda, zato vnjem lahko  pazimo številne sladkovodne in morske ribe. Sprehodili se bomopo parku, nato pa nadaljevali vožnjo do NP Paklenica. Ta zavzema področje nanajbolj atraktivnem delu južnega Velebita, razprostira se na 96 km² ozemlja.Sprehod po poteh sotesk, ki sta glavni atrakciji parka. Park, ki je polnnenavadnih kraških fenomenov in jam, ima zaradi velikih razlik v klimiohranjeno tudi bogato floro in favno. Po ogledu sledi vožnja proti domu, kamorje predviden prihod v večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.