Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Viseča mreža La Siesta - Dvojna, vodoodporna - AVENTURA ( Canyon )

Viseča mreža La Siesta - Dvojna, vodoodporna - AVENTURA ( Canyon )

7%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dvojna viseča mreža La Siesta – AVENTURA – Vodoodporna
Dvojna viseča mreža AVENTURA je izjemno udobna viseča mreža primerna za dve osebi. Zaradi elegantnega designa se prilega vsakemu okolju. Dostopna je v štirih barvah. Veliko število vrvi in ojačani robovi razporedijo težo enakomerno po mreži, kar omogoča večjo udobnost in vzdržljivost. Viseča mreža AVENTURA je ročno izdelana v Kolumbiji iz vodoodpornega, hitro sušečega materiala HamacTex®.
Širina:
160 cm
Polna dolžina:
350 cm
Dolžina:
230 cm
Dolžina potrebna za namestitev:
310 cm
Nosilnost:
160 kg
Država porekla:
Kolumbija
Gostota materiala:
180 g/m2
Material:
100% polypropylen
Lastnosti
Double hammock - Viseča mreža za dve osebi
Tradicionalna viseča mreža primerna za 1-2 osebi. Nasvet: Za največje udobje je najbolje, da ležite diagonalno. Poskrbite, da je vaš hrbet podprt z največjo možno površino viseče mreže.
Zelo odporna protu raztrganju (Tearproof selvage)
Tehnologija vložena v visečo mrežo omogoča izjemno vzdržnost proti trganju in natrganju viseče mreže, ki je še posebaj okrepljena.
Mnogo vrvi za držanje mreže (MultiCord)
Viseča mreža ima mnogo vrvi, ki so skupaj zelo vzdržne in vzdržijo več teže in sile. Več je vrvi, večja je odpornost in nosilnost. Vrvi povzročijo, da se teža porazdeli enakomerno in tako se uporabnik počuti mnogo lažji.
Nega
Razdalja za nameščnje
Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.
Pritrjevanje viseče mreže
Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.
Pranje z pralnim strojem
Viseče mreže se lahko perejo v pralnem stroju in sicer na 30°C! Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Spnite vrvi skupaj
Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Preprečitev poškodb in prask
Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
Hranite na suhem pozimi
Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
Vzorec:


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.