Viseča mreža La Siesta - Dvojna, 100% EKO bombaž - COPA ( Samurai Blue )

Viseča mreža La Siesta - Dvojna, 100% EKO bombaž - COPA ( Samurai Blue )

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dvojna viseča mreža La Siesta – COPA
Dvojna viseča mreža COPA z Brazilskim pridihom je izjemno udobna mreža, primerna za dve osebi. Zaradi elegantnega designa se prilega vsakemu okolju. COPA je poklon Braziliji in nogometu. Dostopna je v štirih barvah. Zaradi diagonalno napetih vrvi, ki se križajo na zgornjem in spodnjem robu, mreža objame vaše telo in omogoča večje udobje. Detaljna obroba daje mreži tipičen Brazilski videz. Z nakupom viseče mreže COPA naredite tudi nekaj za brazilske otroke, saj La Siesta podari 5€ od vsakega nakupa Nemški dobrodelni organizaciji “Tor zur Hoffnung”. Za več informacij glede donacij sledite povezavi.
Veliko število vrvi in ojačani robovi razporedijo težo enakomerno po mreži, kar omogoča večjo udobnost in vzdržljivost. Viseča mreža COPA je ročno izdelana v Braziliji iz 100%, visoko kvalitetnega EKO bombaža, z GOTS certifikatom, ki je v skladu z EU direktivo EEC 834/2007.
Širina:
160 cm
Polna dolžina:
350 cm
Dolžina:
230 cm
Dolžina potrebna za namestitev:
310 cm
Nosilnost:
160 kg
Država porekla:
Brazilija
Gostota materiala:
330 g/m2
Material:
100% EKO bombaž, v skladu z EU direktivo EEC 834/2007
Lastnosti
Double hammock - Viseča mreža za dve osebi
Tradicionalna viseča mreža primerna za 1-2 osebi. Nasvet: Za največje udobje je najbolje, da ležite diagonalno. Poskrbite, da je vaš hrbet podprt z največjo možno površino viseče mreže.
Mnogo vrvi za držanje mreže (MultiCord)
Viseča mreža ima mnogo vrvi, ki so skupaj zelo vzdržne in vzdržijo več teže in sile. Več je vrvi, večja je odpornost in nosilnost. Vrvi povzročijo, da se teža porazdeli enakomerno in tako se uporabnik počuti mnogo lažji.
Tradicionalne resice
Ročno tkani robovi so značilnost visečih mrež iz Brazilije. "Veranda" tradicija je stvar ponosa, zlasti v delavnicah na severovzhodu Brazilije.
Donacija za otroke na ulicah Brazilije
Z nakupom tega izdelka podpirate projekt “Dito Escolinha” in tako pomagate otrokom na ulicah v Braziliji z zneskom 5€. Za več informacij obiščite www.lasiesta.com/dito.
Organsko gojeni bombaž
Pošten do ljudi, pošten do narave: Organski bombaž ni zgolj okolju prijazna alternativa klasičnemu bombažu ampak je tudi izjemno mehak na dotik in lahek za čiščenje. Izdelek je v skladu z evropskimi standardi organske proizvodnje 834/2007.
Nega
Razdalja za nameščnje
Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.
Pritrjevanje viseče mreže
Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.
Pranje z pralnim strojem
Viseče mreže se lahko perejo v pralnem stroju in sicer na 30°C! Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Spnite vrvi skupaj
Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Preprečitev poškodb in prask
Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
Pospravie visečo mrežo ponoči
Viseče mreže iz bombaža postanejo po dolgotrajnem stiku z vlago občutljive. Zato je priporočljivo, da se mrežo ponoči pospravi v notranje prostore. Vlažna viseča mreža potrebuje suh zrak, da se posuši.
Hranite na suhem pozimi
Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
Vzorec:


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.