Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Viseča mreža La Siesta - Dvojna, potovalna, vodoodporna - COLIBRI ( Green )

Viseča mreža La Siesta - Dvojna, potovalna, vodoodporna - COLIBRI ( Green )

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Viseča mreža La Siesta – COLIBRI
Dvojna viseča mreža COLIBRI je dostopna v štirih barvah. Izdelana je iz svile, ki jo uporabljajo pri izdelovanju padal. Kljub temu, da je material izjemno lahek in je zato mreža zelo priročna za prenašanje, je še vedno izjemno trpežna. Viseča mreža se pospravi v majhno, prenosljivo torbo, ki je našita na rob mreže in služi kot dodaten žep ali odlagališče za vašo pojačo. Integriran, vzmeten sistem za obešaje omogoča enostavno nameščaje. Mreža se tudi enostavno razstavi in lahko služi kot blazina za piknik. Viseča mreža COLIBRI je ročno izdelana v Indiji iz vodoodporne, hitro sušeče svile, ki jo uporbljajo pri izdelovanju padal.
Lastnosti
Double travel hammock - dvojna potovalna mreža
Potovalna mreža za 1-2 osebi. Nasvet: Za največje udobje je najbolje, da ležite diagonalno. Poskrbite, da je vaš hrbet podprt z največjo možno površino viseče mreže.
Ultra lahka svila za padala
Viseča mreža je narejena iz svile, ki se uporablja za izdelovanje padal. Material je vrhunske kvalitete narejen iz najlonskih trilobalnih vlaken. Mreža je izjemno lahka, robustna, se hitro suši in dobro diha. Te karakteristike naredijo visečo mrežo popolnega sopotnika za potovanje.
Žepek za shranjevanje predmetov
Viseča mreža vsebuje dodatni žepek, ki se pritrdi na mrežo in se lahko uporabi za shranjevanje predmetov, kot so mp3 predvajalniki, pijača…
Integrirano vzmetenje
Integrirano vzmetenje EasyAdjust omogoča dobro vzmetenje in enostavno pritrjevanje ali snemanje viseče mreže. Sistem vsebuje tudi dve poliesterski vrvi dolgi 3 metre in dve kljuki SmartHooks, ki sta narejeni iz poliamide, ki je okrepljen s steklenimi vlakni.
Lahko se spremeni v odejo za piknik
Viseča mreža se lahko enostavno spremeni v odejo za piknik.
Nega
Razdalja za nameščnje
Ko se viseča mreža s palicami namešča je zelo pomembno, da je mreža napeta. Bolj je napeta, bolj je udobno. Viseča mreža s palicami potrebuje več razdalje, kot tradicionalna viseča mreža. Višina (y) mora biti približno četrtina razdalje med pritrditvenima točkama (x). Na primer, če je razdalja med točkama 4 metre, je potrebno namestiti na višino 1 metra. Če je viseča mreža manjša, je potrebno manj razdalje.
Pritrjevanje viseče mreže
Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.
Pranje z pralnim strojem
Viseče mreže se lahko perejo v pralnem stroju in sicer na 30°C! Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Preprečitev poškodb in prask
Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
Hranite na suhem pozimi
Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
Vzorec:


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.