Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

iFly: Tečaj jadralnega padalstva z odlično ekipo -63%

iFly: Tečaj jadralnega padalstva z odlično ekipo -63%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sanjate, da bi lahko leteli? Uresničite svoje sanje, postanite svobodni kot ptica in osvojite veščine jadralnega padalstva za kar 63% ceneje. Začetni tečaj jadralnega padalstva z najemom celotne padalske opreme, za čas poleta, tokrat...


      
Kaj ponudba vključuje?
Začetni tečaj jadralnega padalstva s teorijo in prakso.Najem celotne padalske opreme za čas poleta.Kaj se boste naučili: - osnovna teorija, - priprava padala, - vodenje padala po terenu in v zraku, - kako vzleteti in pristati, - vzlet v močnem vetru, - različne tehnike zavijanja v zraku, - zlaganje padala, - vsaj 50 letov na šolskem terenu, - en let z vsaj 300 metrov višinske razlike.Vseskozi vas bo inštruktor spremljal in vodil preko radijske postaje.Ponudba je lahko odlično darilo!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Opis ponudbe
Jadralno padalstvo je šport, ki je v zadnjih letih pri nas navdušil številne ljubitelje adrenalinskih športov in sodi v eno izmed zanimivejših aktivnosti, kjer si svet lahko ogledate s ptičje perspektive.
Izkušena ekipa iFly vam tokrat ponuja začetni tečaj jadralnega padalstva s teorijo in prakso. Dolžina tečaja je odvisna od posameznika, predvsem zaradi fizične pripravljenosti tečajnika in njegove dovzetnosti do tega športa. 
V začetnem tečaju se učite predvsem priprav na letenje, pa tudi samega letenja, ki je na začetku samo par centimetrov nad tlemi in na koncu začetnega tečaja 300 metrov visoko.
Tečaj običajno traja od 7 do 20 dni, po približno 4 ure na dan. Tečaji potekajo 3 do 4-krat tedensko, glede na to, da pa so precej odvisni od vremena, se mu mora šolanje podrejati. To pomeni, da izkoristijo lepo vreme, kadar je primerno za praktično učenje, in slabo vreme za učenje teorije.
Vsakokratna prisotnost ni obvezna, je pa seveda priporočljiva.
Plačajte le 29 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Tečaj jadralnega padalstva vas bo stal le 148 €, namesto 400 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 29 €, preostalih 119 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 031 305 048 ali info@ifly.si.Lokacija tečaja: Logatec, Vremščica pri Senožečah, Prebold pri Celju.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 119 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Odgovornost za opravljene storitve nosi ponudnik. Ponudba je samo za osebe nad 15 let.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Slike so simbolične.O ponudniku:
Ponudnik: iFly, FSP, d. o. o. Kontaktni podatki: 031 305 048 ali info@ifly.si Lokacija ponudbe: Logatec, Vremščica pri Senožečah, Prebold pri Celju.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.