Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Začetni ali nadaljevalni tečaj jadranja (4 ure) z ekipo Nautica.si -50%

Začetni ali nadaljevalni tečaj jadranja (4 ure) z ekipo Nautica.si -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odkrijte čare jadranja ali utrdite svoje veščine in se prepustite dogodivščinam na morju! 4-urni začetniški, nadaljevalni ali regatni tečaj jadranja tokrat za le 45 €, namesto 90 €! Koriščenje do 30.9.2017!


         
Kaj ponudba vključuje?
4-urni tečaji jadranja z Društvom vodnih športov Nautica.si: začetniški, nadaljevalni ali regatni tečaji.Tečaj jadranja je namenjen vsem tistim, ki želijo poskusiti čar jadranja ali imajo željo utrditi svoje veščine.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.9.2017.*Opis ponudbe
Vedno ste se želeli naučiti jadrati? Potem je tokratna ekskluzivna ponudba Mestoidej kot nalašč za vas! Prepustite se dogodivščinah na morju, dobri družbi ter izkušenim skipperom, ki vas bodo popeljali v sveti navtičnim doživetij! Tečaj jadranja je namenjen vsem tistim, ki želijo poskusiti čar jadranja ali imajo željo utrditi svoje veščine. Vsak tečaj je prilagodljiv potrebi udeležencev. Izkušnje in izpit za voditelja čolna nista pogoj, na tečaj pridete, da se nekaj naučite. Pomembno je le osvojitev določenih veščin in znanj, ki vas bodo približale samostojnemu upravljanju jadrnice. Začetnikom priporočamo vsaj trikratno usposabljanje na morju. Vabimo vas na 4-urni tečaj ob sobotah in nedeljah. Za začetnike so priporočljivi vsaj štirje izhodi na morje oz. 16 ur tečaja. Tečaji se vršijo po dogovoru vsak dan v tednu. Tečajnikov mora biti od 4 do 6. Tečaji se bodo vršili v mesecu maju, juniju in septembru oziroma po dogovoru. Kaj boste doživeli: - spoznavanje jadrnice in njenih delov, - mornarske veščine (priprava jadrnice, vozli, varnost pri delu, izplutje in privez), - organiziranje dela na morju (določanje zadolžitev in skupinsko usklajevanje), - praktično učenje tehnik jadranja (obrati in manevriranje), - pravila in izogibanje trčenju, - osnove navigacije, - reševanje človeka iz vode, - meteorologija na slovenskem morju,- krajšanje jader, - uporaba špinakerja. Plačajte le 9 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 4-urni tečaj jadranja vas bo stal le 45 €, namesto 90 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9 €, preostalih 36 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na d.vodnihsportov@gmail.com ali 040 539 385.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Ponudba velja za 1 osebo.Lokacija ponudnika: Marina Portorož: Cesta Solinarjev 8, 6320 Portorož.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.9.2017. Termini so vikendi v aprilu, maju, juniju in septembru. Med tednom po dogovoru.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48 ur od rezervacije.Preostali znesek 36 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Društvo vodnih športov NAUTICA.SI Kontaktni podatki: d.vodnihsportov@gmail.com ali 040 539 385 Lokacija ponudnika: Marina Portorož: Cesta Solinarjev 8, 6320 Portorož


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.