Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

GLAMPING ŠOTORI - POLIDOR CAMPING PARK, Funtana, Istra, Hrvaška - 84 EUR - 2x nočitev v novih glamping šotorih za 4 osebe, Posteljnina in brisače

GLAMPING ŠOTORI - POLIDOR CAMPING PARK, Funtana, Istra, Hrvaška - 84 EUR - 2x nočitev v novih glamping šotorih za 4 osebe, Posteljnina in brisače

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite nepozabno ponudbo in preživite nepozabne počitnice v Polidor Camping Parku 4* zraven Funtane. Svoj prosti čas pa zapolnite z obiskom številnih znamenitosti in uživajte v zabavnih dejavnostih na morju in na kopnem! 


Polidorje majhen družinski kamp s 4 zvezdicami in se nahaja v vasi Funtani
 v Istri. Odprtiso vse leto, kamp pa lahko sprejme do 300 ljudi. Moderno opremljena zasebna plaža z beach barom je le 800 metrov stran, gostom senudi tudi brezplačen transport z električnimi avtomobili.


Najnovejši glamping šotori so sodobno zasnovani in vsebujejo kuhinjo, dnevno sobo s posteljo, kjer lahko spi ena oseba, sobo z zakonsko posteljo, eno kopalnico, satelitsko televizijo in pokrito teraso z mizo in stoli.


Kamp ponuja kar nekaj raznovrstnih znamenitosti inatrakcij. Svoj prosti čas lahko zapolnite s sprehodompo parku aromatičnih zelišč, oljčnem nasadu in vinogradu, lahko se odpravite najamarsko pustolovščino, se podate na potovanje skozi osrednji del Istre navdihnjenegas preteklostjo ali najamete plovila za zabavo na vodi. Z družbo pa se lahkoodpravite na paintball, jahanje ali potapljanje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.