Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MOBILNE HIŠKE - POLIDOR CAMPING PARK - PETS FRIENDLY, Funtana, Istra, Hrvaška - 245 EUR - 5x nočitev v mobilnih hiškah (pets friendly) za 4 osebe, Posteljnina in brisače

MOBILNE HIŠKE - POLIDOR CAMPING PARK - PETS FRIENDLY, Funtana, Istra, Hrvaška - 245 EUR - 5x nočitev v mobilnih hiškah (pets friendly) za 4 osebe, Posteljnina in brisače

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite nepozabno ponudbo in preživite nepozabne počitnice v Polidor Camping Parku 4* zraven Funtane. Svoj prosti čas pazapolnite z obiskom številnih znamenitosti in uživajte v zabavnih dejavnostihna morju in na kopnem!


Polidorje majhen družinski kamp s 4 zvezdicami in se nahaja v vasi Funtani
 v Istri. Odprtiso vse leto, kamp pa lahko sprejme do 300 ljudi. Moderno opremljena zasebna plaža z beach barom je le 800 metrov stran, gostom senudi tudi brezplačen transport z električnimi avtomobili.


Mobilna hiška vsebuje kuhinjo, dnevno sobo s posteljo za 2 osebi, sobo z zakonsko posteljo, sobo z 2 postelji za 2 osebi, eno kopalnico s tušem in toaletom kopalnice, klimo, sat TV in sef, natkrito teraso z mizo, stoli in ležalniki. Pet friendly paket vsebuje hiško za pse, posteljo za pse, posodico za hrano in vode ter igrače. V tej hišici bodo vaši kosmatinci uživali v zasluženem oddihu in se bodo počutili kot doma. Prostor okoli hiške je ograjen, da bi se oni lahko sprehajali brez povodca, hiška je pa tudi pripravljena za uporabo.


Kamp ponuja kar nekaj raznovrstnih znamenitosti inatrakcij. Svoj prosti čas lahko zapolnite s sprehodompo parku aromatičnih zelišč, oljčnem nasadu in vinogradu, lahko se odpravite najamarsko pustolovščino, se podate na potovanje skozi osrednji del Istre navdihnjenegas preteklostjo ali najamete plovila za zabavo na vodi. Z družbo pa se lahkoodpravite na paintball, jahanje ali potapljanje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.