Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Italija: 6 dni z obiskom treh (3) italijanskih mest le 398 € za 2 osebi. Poti vas bodo vodile v Ferraro, Toskano in Perugio!

Italija: 6 dni z obiskom treh (3) italijanskih mest le 398 € za 2 osebi. Poti vas bodo vodile v Ferraro, Toskano in Perugio!

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Občudujte čare pravljične Italije. Sedite v avto ali na motor in naredite mini 'road trip'. Ponudba je sestavljena tako, da prenočite na treh (3) različnih točkah in si tako ogledate Ferraro, Toskano in Perugio. Poti vas bodo...


    
Kaj ponudba vključuje?
5 nočitev na 3 lokacijah za 2 osebi:1x nočitev v apartmaju Ferrara Loft za 2 osebi,pijača dobrodošlice: steklenica vina,brezplačen najem koles.Apartma Ferarra Loft na slikah 3 in 4.2x nočitev na turističnih kmetijah Poderi Tognetti (Agriturismo Bosco Lazzeroni ali Agriturismo Il Sapito) za 2 osebi,pijača dobrodošlice: steklenica vina.Bosco Lazzeroni oz. Il Sapito na slikah: 5, 6 in 7.2x nočitev v Hotelu Tevere 3* za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi.2-urni vstop v Wellness center blizu Hotela Tevere 3*.Hotel Tevere 3* na slikah 8 in 9.Vse kapacitete ponujajo:brezplačno parkirno mesto,brezplačen Wi-fi internet.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 30.10.2017.Opis ponudbe
Odpotujte v Italijo na ’road trip’ in si oglejte najlepše lepote, ki jih ponujajo naši sosedje. Mestoidej vam je pripravil ponudbo, v kateri imate združene 3 različne namestitve v različnih krajih. Vaša naloga je le, da si ponudbo ogledate, rezervirate termin in naredite plan ogledov znamenitosti. 6-dnevni oddih s 5 nočitvami vam bo zagotovo postregel z lepimi spomini. Pot vas bo vodila:1. nočitev in namestitev se nahaja v Ferrari, italjanskem mestu v deželi Emiliji. To ljubko renesančno mestece spada na Unescov seznam svetovne kulturne dediščine. Mestece vas bo zagotovo navdušilo s samo arhitekturo, zgodovino in kulturo. Prespite v Ferrara Loft, ki se nahaja v sami Ferrari. Ferrar Loft je zgradba iz 15. stoletja, vendar je popolnoma prenovljena in moderno opremljena. Na voljo je brezplačen najem koles, s katerim boste lahko najbolje raziskali vse lepote tega mesteca.
Nato se odpeljete naprej, lahko se ustavite v Bologni, nato pa prispete do cilja v Montaione, kjer se lahko namestite v Poderi Tognetti kapacitetah: Agriturimo Il Sapito ali Agriturismo Bosco Lazzeroni (po predhodnem dogovoru s ponudnikom). Obe posestvi se nahajata na super lokaciji, to je namreč idealna izhodiščna točka za raziskovanje Toskane, saj v neposredni bližini lahko obiščete Montaione in San Gimignano, do Pise, Firenc in Siene pa se lahko pripeljete v manj kot eni uri!Šarmantna turistična kmetija Agriturismo il Sapito, kjer vas pričakujejo prijetni apartmaji in bazen, se nahaja na vrhu hriba, z osupljivim pogledom od Apuanskih Alp do morja, Il Sapito razkriva šarm, gostoljubje in lepoto stare kmečke hiše s skednjem, ki je bila prenovljena in danes tvori 8 nadvse udobnih počitniških domov. Vsaka hišica je druge velikosti, s tradicionalnim in pristnim dekorjem, v katerem prevladujejo pastelne barve polne svetlobe. Prečudovito kamnito ognjišče in podeželsko opremljena kuhinja dopolnjuje notranjost. Vsak apartma oziroma hišica ima balkon, kuhinjo z jedilnico, bivalni prostor z kaminom in TV, kopalnico in spalni prostor. V kolikor boste izbrali turistično kmetijo Bosco Lazzeroni, ki se razprostira na 42 ha velikem gozdnem in zasebnem kmetijskem zemljišču, in je od mesta Montaione oddaljena le 5 km, boste prav tako uživali v udobnih in prijetnih apartmajih z lastnim igriščem za tenis ter bazenom. Po dveh nočitvah v Toskani je čas za raziskovanje Umbrijskega podeželja. Na poti do Perugie se lahko ustavite na kavi v mestecu Siena. Perugia je glavno mesto dežele Umbrija in središče pokrajine Perugia v osrednji Italiji, ki jo prečka reka Tibera. Le 5 km od Perugie, se v Ponte San Giovanni, se nahaja Hotel Tevere 3*. Povsem prenovljen in prilagojen z najnovejšo tehnologijo Tevere hotel 3* ponuja elegantne sobe, kjer se moderna oprema pomeša z dobrim okusom in prefinjenostjo. Vse sobe imajo brezplačen dostop do interneta (Wi-fi), satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Povezujoče sobe so na voljo za družine. V bližini hotela se nahaja jezero Trasimeno, kjer se lahko sprehajate in naužijete narave. Tevere Perugia Hotel je dobro povezan z glavnimi cestami, zaradi česar je odlično izhodišče za raziskovanje in potep po srednjeveških mestih in umbrijskem podeželju.
Predlagamo obisk srednjeveških mest Asissi, Gubbio in Todi. 
Želimo vam prijetno raziskovanje!
Plačajte le 95 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih v čudoviti Toskani za 2 osebi  že od 398 €, namesto 580 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za 95 €, preostali znesek 303 € pa plačate direktno pri ponudnikih.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku, na mthotelpromotion@gmail.com ali na 0039 3925906215.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacije ponudnikov: Ferrara Loft: Via Carlo Mayr 100, Ferrara.Agriturismo Bosco Lazzeroni: Via Tre Ponti, 54, 50050 Montaione, Italija ali Agriturismo Il Sapito: Via Tre Ponti, 53, 50050 Montaione, Italija.Hotel Tevere Perugia: Via Mario Bochi, 14 Ponte San Giovanni, 06135 Perugia, Italija.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 30.10.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 303 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:85 € v Ferrara Loft, 118 € v Poderi Tognetti ter 100 € v Hotelu Perugia.Doplačila: Turistična taksa: Poderi Tognetti 1 € oseba/noč, Perugia Hotel 1,5 € oseba/noč.*Otroška doplačila in popusti: otroci do 2 let brezplačno, v kolikor spijo na ležišču skupaj s starši, starejši otroci, ki spijo na dodatnem ležišču: 15 €/noč.Prijava, odjava:Ferrara, Poderi Tognetti: prijava: 4:00, odjava: 10:00, Hotel Perugia: prijava: 12:00, odjava 10:00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Accomodationitaly.net Kontaktni podatki: mthotelpromotion@gmail.com ali na 0039 3925906215 Lokacija ponudnika: Via Poggio all’Aglione 36/38, 50050 Montaione, Italija



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.