Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI MATEO, Vodice, Hrvaška - 59 EUR - 2x nočitev v Modrem apartmaju za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

APARTMAJI MATEO, Vodice, Hrvaška - 59 EUR - 2x nočitev v Modrem apartmaju za 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite svoj oddih v turističnem središču, ki je znano po svoji živahnosti, raznolikosti turistične ponudbe ter prijaznih domačinih. Dobrodošli v Vodice, v prečudovite Studio apartmaje, ki so zagotovilo za udobno namestitev in odličen morski oddih! 

Če se odločite preživeti svoj zasluženi oddih v Vodicah, ne boste obžalovali svoje odločitve. Nahajajo se v okrilju romantičnih otokov, nacionalnih parkov in ostalih naravnih lepot, s prijetno klimo in prijaznimi domačini. 

Tukaj lahko pričakujete prijetno namestitev, brezskrben oddih, kjer gostitelji postavljajo gosta na prvo mesto. Vsekakor morate obiskati otok Prvić, Šibenik, Tribunj ali Primošten, ki se nahajajo v bližini, ter izkoristite prosti čas za raziskovanje mesta. 

Lastniki apartmajev vam bodo pripravili toplo dobrodošlico v Modrem apartmaju. Storili bodo vse v njihovi moči, da bo vaš oddih zares prijeten. Rdeči apartma je za 2 osebi, ima eno sobo, kjer se nahaja tudi mini kuhinja ter kopalnica. Opremljen je s klimo, SAT TV, zamrzovalnikom in ostalo opremo ter s teraso (32m2). Tudi parkirišče za 1 avto je zagotovljeno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.