Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILA MEDITERANA, Seget Vranjica, Trogir, Hrvaška - 128 EUR - 2x nočitev v Exclusive ali Classic sobi (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

VILA MEDITERANA, Seget Vranjica, Trogir, Hrvaška - 128 EUR - 2x nočitev v Exclusive ali Classic sobi (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Villa Mediterana  senahaja v mestu Seget Vranjica v neposredni bližini Trogirja in le 10 m stran odmorja, na izjemno mirni in sproščujoči lokaciji. 


Sestavljena je iz udobnih in moderno opremljenih (LCD TV, minibar, klima, masažna kad, gretje …) sob (A2) ter enega apartmaja in suite (A4ali A4+1) z balkonom in pogledom na morje.  Villa je, torej, idealna za vaše počitnice namorju ali krajše bivanje na službenih potovanjih.
 


V sklopu objekta nahaja se tudi a la carte restaurant zodprto teraso poleg morja, kjer imate odličen pogled na morje, otoke innepozabne zahode sonca.Kuhinja restavracije je bazirana na ribjih, mesnih itradicionalnih dalmatinskih specialitetah, pripravljenih na lesenem žaru, vodlični kombinaciji z zelenjavo iz eko reje, domačim olivnim oljem in kapljiconajboljših hrvaških vin.


V neposredni bližini nahajajo se vsebine športa inrekreacije, a gostom se ponujajo tudi storitve transferja in organizacijeizleta kakor so obiski nacionalnih parkov (Plitvice, Krka …), obiski kulturnihpriredb z narodnimi vsebinami ali pa najem ladjic in obisk otoka inprečudovitih plaž in ostalih atrakcij.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.