Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI DOM NA KRVAVCU, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 216 EUR - 3x nočitev v apartmaju 4 za do 8 oseb, Kupon je unovčljiv do 30. 10. 2017

APARTMAJI DOM NA KRVAVCU, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 216 EUR - 3x nočitev v apartmaju 4 za do 8 oseb, Kupon je unovčljiv do 30. 10. 2017

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite počitnice z družino ali s prijatelji v Domu na Krvavcu. Tu boste našli zabavo za vse. 


Dom na Krvavcu se nahaja na nadmorski višini 1686 m, s sproščujočim pogledom na dolino. Dom je odlična izbira za družine, pare in vse ljubitelje narave in počitka. Vzemite si podaljšan vikend ali pobegnite delovnemu tednu in se prepustite užitku v Domu na Krvavcu.


Apartmaji Dom na Krvavcu se nahajajo poleg kapelice Marije Snežne. Apartmaji se nahajajo na odlični lokaciji in v bližini ostalih objektov in adrenalinskega parka. Dom na Krvavcu je idealno mesto za sprehode ali izhodiščna točka za obiskovalce gora.


Na Krvavcu se nahajajo 4 Apartmaji Dom na Krvavcu, v velikosti od 22,5 m2 do 55 m2. Vsi apartmaji so opremljeni s kuhinjo, LCD TV ter kopalnico. Lokacija apartmajev je vrhunska, saj se nahajajo direktno na samem smučišču in v bližini Brunarice Kekec. Apartma 4 v velikosti 55 m2 lahko sprejme do 8 gostov. Opremljen je s kuhinjo, LCD TV ter kopalnico, ima pa tudi ves droben inventar za kvalitetno bivanje. Apartma ima 2 spalnici, ki sta ločeni od kuhinje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.