Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

CAMP IVONA - FOTO SAFARI SUTJESKA, Foča, Bosna in Hercegovina - 66 EUR - 2x nočitev v 2/3/4/5/6 posteljnih bungalovih v Campu Ivona za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

CAMP IVONA - FOTO SAFARI SUTJESKA, Foča, Bosna in Hercegovina - 66 EUR - 2x nočitev v 2/3/4/5/6 posteljnih bungalovih v Campu Ivona za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camp Ivona se nahaja v slikoviti dolini reke Drine, v bližini Narodnega parka (NP) Sutjeska. Camp Ivona leži v gorskemu območju, na jugovzhodu Republike Srbske, na meji med Bosno in Hercegovino in Črno goro.

Camp ima na voljo 24 bungalovov s skupno kapaciteto do 90 oseb. V bungalovih za 2-3-4-5-6 oseb, so vedno čiste rjuhe (ne potrebujete spalne vreče). Poleg bungalovov, Camp Ivona razpolaga tudi s stranišči in tuši, ki so vedno dobro vzdrževani in brezhibno čisti.

Restavracija je opremljena z veliko prostora za vse goste, predvsem za kamin in seveda bar, kjer lahko naročite dobro domače vino. Na voljo je tudi lastna pekarna na les, v kateri se pripravljajo različne jedi, predvsem jedi s teletino, jagnjetino, svinjino. Pripravljajo tudi sirnico, burek, ribe in še več.

Obiskali boste nacionalni park Sutjeska in njegovih devet jezer, nepogrešljivi pragozd Peručica s slapom Skakavac (73m). Najpogostejše so ture z dvemi jezeri Zelengore - Gornje in Donje Bare ter Borič. Nadalje organizirajo vožnjo po robu kanjona Tare proti Ljubišnji, v tem delu je kanjon s svojimi neverjetnimi 1362m najgloblji. Videli boste najglobljo vrzel Evrope (kanjon Tare) od zgoraj. Vseskozi je moč fotografirati.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.