Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DRUGAČNE POČITNICE - ČRNA GORA, Cetinje, Črna Gora - 369 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 5x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

DRUGAČNE POČITNICE - ČRNA GORA, Cetinje, Črna Gora - 369 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 5x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Najvas očarajo Črnogorske gore! Narodni park Lovćen je poznan po svojih naravnihin kulturno-zgodovinskih znamenitostih, za Črnogorce pa predstavlja narodnisimbol. Čarobno neokrnjeno naravo predstavlja Narodni park Durmitor, poprepričanju mnogih eden najlepših predelov Evrope.


1. DAN: LJUBLJANA - DUBROVNIK - BUDVANSKA RIVIERA: Odhod iz Ljubljane ob 5. uri zjutraj. Vožnja do Dubrovnika, krajši sprehod poStradunu, ki ga obdajajo čudovite palače. Vožnja v Črno goro do hotela naBudvanski rivieri. Nočitev.


2. DAN: BUDVANSKA RIVIERA: Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Večerja in nočitev v hotelu.


3. DAN: BUDVANSKA RIVIERA (CETINJE- LOVČEN - NJEGUŠI): Po zajtrku po želji in za doplačilo izlet v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črnegore, kjer bo ogled muzejske zbirke, ki priča o izjemno bogati kulturni inzgodovinski preteklosti Črnogorcev. Nato bomo nadaljevali vožnjo po gorski panoramskicesti na Lovčen (1160 m), kjer na Jezerskem vrhu stoji veličasten Njegoševmavzolej, delo Ivana Meštroviča. Po ogledu se bomo odpeljali skozi Njegoševrojstni kraj, vasico Njeguši, do zaliva Boke Kotorske, povratek v Budvo in senato vrnili v hotel. Večerja in nočitev.


4. DAN: BUDVANSKA RIVIERA: Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Večerja in nočitev v hotelu. 


5. DAN: BUDVANSKA RIVIERA (IZLET V NP DURMITOR): Po zajtrku po želji in za doplačilo celodnevni izlet na Durmitor. Vožnja mimoRijeke Crnojevića in Podgorice do samostana Morača ter dalje mimo Kolašina dokanjona reke Tare. Reka Tara, ki je v tisočletjih ustvarila enega najlepšihrečnih kanjonov na svetu, je najdaljša reka v Črni gori (144 km) in svojo dolgopot zaključi pri Šćepan polju, kjer se združi z Drino. Po nekajurni vožnji poslikoviti gorski pokrajini bomo prispeli v Narodni park Durmitor. V Žabljaku sebomo sprehodili po prstanu Durmitorja in si ogledali čudovito Črno jezero.Popoldne se bomo odpeljali mimo Nikšiča v hotel. Nočitev.


6. DAN: BUDVANSKA RIVIERA: Po zajtrku prosto za kopanje in počitek. Večerja in nočitev v hotelu. 


7. DAN: BUDVANSKA RIVIERA (OSTROG IN NP SKADARSKO JEZERO): Po zajtrku po želji in za doplačilo obisk pravoslavnega samostana Ostrog iz 17.stoletja, ki je vklesan v mogočno strmo pečino in velja za največje črnogorskosvetišče. Sledil bo obisk največjega jezera na Balkanu, NP Skadarsko jezero, kise lahko pohvali z največjim ptičjim rezervatom v Evropi. Z ladjico se bomopopeljali po Skadarskem jezeru in se v njem osvežili. Večerja in nočitev vhotelu. 


8. DAN: BUDVANSKA RIVIERA – CAVTAT – LJUBLJANA: Pozajtrku še skok v morje in vožnja proti domu . Med potjo postanek v Cavtatu zaogled slikovitega mesteca, ki leži na dveh polotokih Rat in Sustjepan. Prihod vLjubljano v nočnih urah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.